Kesätyö: lähihoitaja, sairaanhoitaja, hoiva-avust, Pirkanmaan hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2024
  • Hae viimeistään 31.5.2024
  • Palkkaus: 2200€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Ikäihmisten asumispalveluissa työskennellään ympärivuorokautisen palveluasumisen, yhteisöllisen asumisen ja laitoshoidon yksiköissä.

Tehtäviimme kuuluu asukkaiden hyvinvoinnin tukeminen, heidän avustaminen sekä mielekkään arjen mahdollistaminen. Tavoitteenamme on mahdollistaa asiakkaiden aktiivinen arki. Pyrimme ylläpitämään asiakkaan omaa toimintakykyä mahdollisimman kattavasti ja huolehdimme siitä ilolla ja ammattitaidolla. Keskeistä meille on ihmisläheisyys ja turvallinen arki sekä ikäihmisen hyvä elämä.

Olemme sitoutuneet tarjoamaan työntekijöillemme laajan valikoiman etuja, kuten Epassi-edun, tyhy-toimintaa, Virkisty Vapaalla ry:n järjestämiä aktiviteetteja sekä kattavan työterveyshuollon. Luonnollisesti työpäiviin kuuluvat tauot työn lomassa, niihin hetkiin talo tarjoaa kahvit, teet ja kahvimaidot. Panostamme myös perusteelliseen perehdytykseen varmistaaksemme, että jokainen työntekijä aloittaa tehtävässään vahvalla pohjalla. Saat kollegoilta tukea ja apua koko sijaisuuden ajan.

Etsimme nyt kesätyöntekijöitä seuraaviin tehtäviin:

LÄHIHOITAJA
Voimme valita sinut sijaisuuteen, jos olet nimikesuojattu lähihoitaja tai lähihoitajaopiskelija, jolla on suoritettuna pakolliset tutkinnon osat (kasvun ja osallisuuden edistäminen sekä hyvinvoinnin ja toimintakyvyn edistäminen) ja lääkehoito. Lähihoitajaopiskelijalla on oltava voimassa oleva opinto-oikeus. Lähihoitajan sijaisuudessa voi toimia sairaanhoitaja/terveydenhoitaja-opiskelija, joilla on tutkinnosta suoritettuna vähintään 60 op.
Lähihoitajan tehtäväkohtainen palkka 2200-2400€/kk.

SAIRAANHOITAJA
Olet kelpoinen tehtävään, jos olet laillistettu sairaanhoitaja tai terveydenhoitaja. Sijaisuudessa voi työskennellä myös sairaanhoitajaopiskelija, jolla on voimassa oleva opinto-oikeus ja vähintään 140 op tutkinnosta suoritettuna.
Sairaanhoitajan tehtäväkohtainen palkka 2800€/kk.

HOIVA-AVUSTAJA
Voimme valita sinut sijaisuuteen, jos olet käynyt hoiva-avustajan koulutukset. Voit myös toimia hoiva-avustajana, mikäli lähihoitajan/sairaanhoitajan opinnoista ei vielä täyty vaaditut opintokokonaisuudet.

Kesäsijaisuudet on mahdollista ajoittaa ajalle 1.5. - 30.9.2024. Sijaisuuden koeaika on puolet sijaisuuden kestosta ja työaika on jaksotyö, kaksivuorotyö tai kolmivuorotyö. Tehtävään valitun on esitettävä rikosrekisterilain 6 §:n 4 momentin mukainen rikosrekisteriote. Valitulla tulee olla voimassa tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n mukainen rokotesuoja ja 55 §:n mukainen hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys.

Tule meille työkaveriksi ja jätä hakemuksesi ilmoituksella olevasta painikkeesta. Toivomme, että ilmoitat hakemuksessa missä yksikössä tai yksiköissä olisit halukas työskentelemään sekä miten olet käytettävissä. Kutsumme hakijat henkilökohtaisesti haastatteluun. Pidäthän puhelimen lähelläsi, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Toimithan siis nopeasti, sillä täytämme paikat heti sopivien hakijoiden löydyttyä.

Muistathan, että voit hakeutua kesätöihin myös ottamalla suoraan yhteyttä haluamaasi yksikköön. Sydämen työnä ihminen - hae mukaan sykkeeseen!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/Pirha-01-616-24/fi_FI