Kokki ja tarjoilijoita, Le Lac LTD Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2024
  • Hae viimeistään 27.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Keväällä 2024 ovensa avaava Hunurijärvi Resort etsii keittiömestarikseen alan ammattilaista tai sellaiseksi haluavaa sekä tarjoilijoita. Tarjoamme mahdollisuuden päästä vaikuttamaan menukokonaisuuksien luomiseen ja ravintolan henkeen sekä tarvittaessa koulutusta huippuammattilaisen opissa.

Alahärmän kupeessa sijaitseva Hunurijärvi Resort toimii tilausravintolana, hyvinvointiresortina sekä laatua arvostavien asiakkaiden olohuoneena. Haluamme taata asiakkaillemme unohtumattoman elämyksen niin ruokailun kuin palvelunkin osalta, tarjota laadukkaita paikallisia herkkuja sekä fine dining-ruokaelämyksiä.

Tehtävä sopii ravintola-alalla pitkään jo toimineelle yrittäjälle tai yrittäjähenkiselle työntekijälle, jolla on mahdollisuus joustaa asiakasryhmien tarpeiden mukaan sekä halua olla mukana Hunurjärvi Resortin luomisessa korkeatasoiseksi elämysruokakohteeksi. Työaika on sovittavissa joustavasti täydestä työajasta osa-aikaiseen työskentelyyn. Koulutus ja kokemus ovat eduksi, mutta eivät välttämättömiä.

Puhumme suomea, ruotsia, englantia ja ranskaa - vi pratar finska, svenska, engelska och franska - we speak Finnish, Swedish, English and French!

Ota rohkeasti yhteyttä:
Pia Hanhimäki
0505740552
info@hunurijarvi.fi
www.hunurijarvi.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:pia.hanhimaki@gmail.com