Tuulilasinvalmistaja, Pilkington Automotive Finland Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2024
  • Hae viimeistään 30.4.2024
  • Palkkaus: 13,44€/t
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme Pilkington Automotive Finland Oy:lle tuotantotyön tekijöitä vuorotteluvapaiden sijaisiksi. Sijaisuudet alkavat maalis-, huhti-, touko- ja kesäkuussa ja kestävät 100-180 päivää. Työ sisältää tuulilasinvalmistuksen erilaisia tehtäviä Pilkington Automotive Finland Oy:n Laitilan tehtaalla.

Edellytämme tehtävään valittavalta henkilöltä mm. hyviä tiimityötaitoja, positiivista asennetta sekä periksi antamatonta tahtoa tehdä asiakkaidemme laatuvaatimusten mukaisia tuotteita.

Täyttääkseen vuorotteluvapaan sijaisuuden perusteet, työnhakijan on oltava työttömänä työnhakijana seuraavin ehdoin, jotka hakijan tulee itse varmistaa:

-on ollut työttömänä työnhakijana yhdenjaksoisesti tai osissa vähintään 90 kalenteripäivää vuorotteluvapaan alkamista edeltäneiden 14 kuukauden ajan tai
-on alle 30-vuotias työ- ja elinkeinotoimistossa työttömänä työnhakijana oleva, jonka ammatti- tai korkeakoulututkinnon suorittamisesta on kulunut enintään 1 vuosi taikka
-on työtön työnhakija, joka vuorotteluvapaan alkaessa on alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi Laitilan tehtaan operatiivinen HR Sari Vasenkarille osoitteeseen sari.vasenkari@fi.nsg.com. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten toimi nopeasti!

Pilkington Automotive Finland Oy:llä on ajoneuvolasitehtaat Laitilassa ja Tampereella, ja lisäksi Pilkington Marine Turussa, joka toimittaa laivojen lasituksia.

Tampereen tehdas tuottaa erikoisajoneuvojen karkaistuja laseja, kuten bussien sivulasituksia ja takalaseja sekä maatalouskoneiden lasituksia.
Laitilan tehdas valmistaa laminoituja tuulilaseja busseihin, maatalouskoneisiin ja juniin.

Pilkington Automotive on edistyksellinen, eteenpäin katsova teknologiayritys, jolla on vahva kokemus lasialasta. Yrityksen perusarvoja ovat työturvallisuus ja korkea laatutaso. Toiminnan runkona on aina laatujärjestelmän mukaisesti toimiminen ja sovittujen hyvien käytäntöjen ja standardien noudattaminen.

Tehtaiden tuotannosta vientiin Suomen ulkopuolelle menee yli 90 prosenttia. Yritys työllistää Suomessa noin 450 lasialan ammattilaista, joista noin 250 työskentelee Laitilassa. Pilkington Automotive Finland Oy:n liikevaihto tilikaudella 22/23 oli 79 milj. €.

Pilkington Automotive Finland Oy on osa japanilaista NSG Groupia, joka on yksi maailman johtavista lasin ja lasituotteiden valmistajista. Pilkingtonin brändin alla NSG Group valmistaa lasituotteita ja -ratkaisuja kaikille maailman johtaville ajoneuvovalmistajille, rakennusteollisuudelle sekä teknisille markkinoille. NSG Groupilla on tuotantolaitoksia 27 maassa ja myyntiä yli 100 maassa.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:sari.vasenkari@fi.nsg.com