VASTAAVA TYÖNJOHTAJA HAASTAVIIN KOHTEISIIN, Kymppikerho henkilöstöpalvelut Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2024
  • Hae viimeistään 12.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
VASTAAVA TYÖNJOHTAJA HAASTAVIIN KOHTEISIIN

Hakusessa on poikkeuksellisen vaativan vaatimusluokan vastaava työnjohtaja toimitilanrakentamisen vaativaan kohteeseen.

Onko sinulla kokemusta haastavista kohteista, etsitkö uusia haasteita urallasi? Jännittääkö sinua ?poikkeuksellisen vaativan vaativuusluokan vastaavan työjohtajan? titteli? Meistäkin siinä on titteliä kerrakseen? mikäli päällimmäinen ajatuksesi nyt oli se, että miten ihmeessä saan tuon rimpsun mahtumaan käyntikortilleni nimen alle siten, että sitä ei tarvitse suurennuslasin avulla lukea. Et siis hätkähtänyt yhtään. Uskoisimme sinun olevan meidän etsimämme henkilö.

Haluamme kuitenkin rohkaista sinua jättämään hakemuksen. Tehtävän haastavuudesta huolimatta lohdutan sinua sillä, että tulet saamaan ison perheen opin ja tuen ympärillesi, jossa esihenkilöt johtaa ja tukee edestä, eikä jätä sinua pulaan. Ratkaistaan haasteet ja tilanteet ennen ratkaisua yhteisvoimin. Kyseisen yksikön työntekijöiden arvostelut ovat alan huippua 1 - 5 asteikolla keskiarvo on yli 4. Tästä voimme todeta, että kyseessä on Suomen yksi parhaimmista ja toimivimmista organisaatioista ja nyt tämä yritys haluaa sinut mukaan omaan tiimiin.

Mitä vielä odota? Laita hakemus rekry@kymppikerho.fi mailto:rekry@kymppirakenne.fi heti!

Hakemuksesi käsitellään ammattimaisesti ja luottamuksellisesti. Sinun toiveittesi mukaan.

Tiedän. Haluat varmasti vielä kuulla lisää, joten tästä tulee? Niin kuin ymmärsitkin jo, että sopimuksesta tehdään toistaiseksi voimassa oleva. Palkkasi tulee vastaamaan taitojasi, kuinka kova tekijä onkaan kyseessä 6500-7500 ?/kk + työmaakohtainen tulospalkkaus + muut edut. Työt ja kohteet ovat pääsääntöisesti PK Seudulla, kohteet voiva myös joskus olla lähikunnissa. Mikäli asut toisella paikkakunnalla järjestyy tarvittaessa majoitus ja asianmukainen korvaus siitä, että on päässyt pois kotoa.

Hakijoita käydään läpi jo haku prosessin aikana ja niitä tullaan esittelemää asiakkaalle. Joten toimi viipymättä. CV:si tosiaan käsitellään luottamuksella rekry@kymppikerho.fi mailto:rekry@kymppikerho.fi .

Lisätietoja antaa Oskari Leivo p. 050 556 8779

Kymppikerho henkilöstöpalvelut tarjoaa kiitoradan parempiin työpaikkoihin niin työntekijöille, kuin toimihenkilöille. Haluamme tarjota työntekijöillemme reilun ja jokaisen omalle ammattitaidoille sopivan työpaikan ja taito tasoaan vastaavan palkan. Auttaen, kartoittamaan tekijän tarpeet, osaamisen ja kehityksen suunnan omalla alallaan. Tarjoamme laadukkaat työvarusteet, tehtävään vaaditut työn suorittamiseen. Terveystalon työterveyspalvelut. Onko vielä joku, joka ei halua kymppikerhoon? - Kaikki haluavat kymppikerhoon, joten ole yhteydessä niin laitetaan sinunkin urasi kiitoradan 9n kautta lentoon!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta http://kymppikerho.likeit.fi/apply/479613