SÄHKÖTÖIDEN TARJOUSLASKIJA, Kymppikerho henkilöstöpalvelut Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2024
  • Hae viimeistään 12.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Sähkötöiden tarjouslaskija

Haemme asiakasyrityksellemme vakituiseen työsuhteeseen Pääkaupunkiseudulle sähkötöiden määrä- ja kustannuslaskijaa/ Tarjouslaskijaa.

Tehtäviisi kuuluu erilaisten uudis- ja saneerauskohteiden sähkötöiden massoittelu sekä hinnoittelu. Toivomme kokemusta erilaisten sähköisten ja nykyaikaisten määrälaskentatyökalujen käytöstä, kuten esim. JCAD, ECOM. Osaat myös sujuvasti käyttää muitakin tietokoneohjelmistoja, kuten Office ohjelmistot jne?

Sinulta löytyy myös tehtävään soveltuva ammatillinen koulutus ja entuudestaan kokemusta vastaavista työtehtävistä. Työ vaatii kykyä työskennellä itsenäisesti, sekä ryhmissä ja tietenkin joustoa tarpeen mukaan. Työ on tarkkuutta vaativaa sekä huolellisen ihmisen hommaa, joka osaa myös tarvittaessa kysyä neuvoa, kun haasteita tulee matkalle.

Mikäli kuvaus kuulostaa sinulle selkeältä, niin laita hakemusta palkkatoiveineen pikaisesti otsikolla ?Tarjouslaskija? osoitteeseen rekry@kymppikerho.fi

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten olethan nopea. Työt alkavat sopimuksen mukaan, heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tarvittaessa lisätietoja tehtävästä antaa Oskari Leivo p. 050 556 8779 (klo.10-14)

Kymppikerho henkilöstöpalvelut tarjoaa kiitoradan parempiin työpaikkoihin. Haluamme tarjota työntekijöillemme reilun ja jokaisen omille ammattitaidoille sopivan työpaikan. Tarjoamme laadukkaat työvarusteet, kattavat Terveystalon työterveyspalvelut sekä reilun palkan. Kaikki haluavat kymppikerhoon, joten ole yhteydessä niin laitetaan sinunkin urasi lentoon!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta http://kymppikerho.likeit.fi/apply/908822