Kesätyö 2024: Tarjoilija, Veljekset Keskinen, Tuu, Bolt.Works Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 9.2.2024
  • Hae viimeistään 13.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme asiakasyrityksellemme Veljekset Keskinen aurinkoisia ja työtä pelkäämättömiä TARJOILIJOITA kesäsesonkiin, työskentelemään Suomen suurimmassa Kyläkaupassa! Tarjolla on tarjoilijan työtehtäviä osaamisestasi riippuen, ala cartesta pikaruokaan. Sinulla on mahdollisuus käyttää ammattitaitoasi, ylittää asiakkaiden odotukset ja työskennellä onnistuneesti tiimin kanssa.

Odotamme sinulta aikaisempaa kokemusta tarjoilijan tehtävistä, itsenäistä työskentelyotetta ja loistavaa asiakaspalveluasennetta. Tehtävässä vaaditaan hygieniapassi sekä täysi-ikäisyyttä tehtävästä riippuen. Työ on kausityötä, kiireisin aika sijoittuu kesäkuusta elokuun alkuun, kerrothan meille kuinka olisit käytettävissä.

Tärkeintä Kyläkaupan kesässä on asenne ja halu tehdä asiakkaiden vierailusta Kyläkaupassa unohtumaton kokemus. Arvostamme asiakaspalveluasenteen lisäksi reipasta ja sinnikästä työotetta. Tarjoamme sinulle mukavan ja asiantuntevan työyhteisön, hyvän perehdytyksen sekä näköalapaikan Kyläkaupan unohtumattomaan kesään.

Mikäli olet motivoitunut ja haluat osaksi upeaa tiimiämme, lähetä hakemuksesi meille tänään!

Etelä-Pohjanmaalla Tuurissa, reilun 500 asukkaan kylässä sijaitseva Kyläkauppa on Suomen suurin tavaratalo. Kyläkauppa rakentuu useista yksiköistä. Tavarapuotina tunnetun tavaratalon ja elintarvikemyymälä Ruokapuodin lisäksi Kyläkauppaan kuuluu Pihamyymälä, Muotioutlet Hotelli OnnenTähti, Karavaanarialue Onnela sekä monipuolinen ravintolamaailma kahviloineen, Kyläkaupan Bensa-asema, Hotelli Alavus sekä kauppakatu ulkopuolisine yrittäjineen.
Kyläkaupassa vierailee yli 6 miljoonaa vuosittaista kävijää.

Pelkästään Kyläkaupassa asiointi on elämys, mutta asiakkaille halutaan kuitenkin antaa enemmän ja siksi Kyläkaupassa tapahtuu aina jotain. Kyläkaupan ainutlaatuiset tapahtumat ja elämykset tarjoavat uusia kokemuksia ympäri vuoden.

#kesäduuni2024
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://q.bolt.works/application.html?advertId=1247569