Suuhygienisti, Salla, Lapin hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 9.2.2024
  • Hae viimeistään 17.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Lapin upea luonto ja rauha tarjoaa vastapainoa työlle. Harrastusmahdollisuudet ovat monipuoliset ja voit nauttia vuodenaikojen tuomasta vaihtelusta: yöttömästä yöstä sekä lumisesta talvesta. Täällä on turvallista elää ja tilaa hengittää. Kuuntele sydämesi ääntä - tule töihin Lappiin!

Suun terveydenhuollossa työskentelee kolme hammaslääkäriä, kolme lähihoitajaa/hammashoitajaa ja yksi suuhygienisti. Työ on päivätyötä. Tavoitteena Sallassa on tuottaa asiakaslähtöisiä, laadukkaita, tutkittuun tietoon ja hyviin hoitokäytäntöihin perustuvia suun terveydenhuollon palveluja.

Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, aktiivista työotetta sekä kiinnostusta oman työn kehittämiseen.
Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetuin lain (559/1994) 5 §:n mukainen sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (suuhygienisti) tai aikaisempi opistoasteen tutkinto.
Huomioimme myös valmistuvat suuhygienistit.

Tehtävässä on neljän (4) kuukauden koeaika.
Palkkaus ja palvelusuhteen ehdot määräytyvät Sote-sopimuksen mukaisesti.

Tehtävään valitun tulee ennen työn aloittamista esittää alkuperäiset opinto- ja työtodistukset sekä hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan. Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Hae huippuhommiin lähettämällä hakemus Kuntarekryn kautta! Tehtävä on uudelleen haettavana 17.5.2024 klo 15:00 saakka.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/558880/fi_FI