Avoin haku Securitakselle Kittilään, Securitas Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 8.2.2024
  • Ilmoitus on toistaiseksi voimassa
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Yrityksen kuvaus
Oletko sinä turvallisuuden uudet kasvot?

Joka päivä, kaikkialla maailmassa arjen sankarimme saavat ihmiset tuntemaan olonsa turvallisemmaksi. Nyt sinäkin voit liittyä joukkoomme.

Työn kuvaus
Pidätkö luonnosta ja tunturimaisemista?

Yksikkömme toimii Kittilässä ja lähialueilla ympärivuoden. Kuulemme miellämme sinusta, mikäli turvallisuusala on ollut ajatuksissa ja kouluttautuminen alalle kiinnostaa. Voit myös omata vankan turvallisuusalan kokemuksen, mutta maisemanvaihdon olisi ajankohtainen.

Työllistämme vartijoita sekä järjestyksenvalvojia erilaisiin työtehtäviin. Tehtävät voivat koostua mm. paikallisvartioinnista esimerkiksi teollisuuden kohteissa, kaupan alan turvallisuustehtävistä, sekä Mobile Patrol -vartioinnista, jossa vuorosi aikana vastaat usean kohteen turvallisuudesta ja liikut kohteiden välillä autolla.

Lisäksi Kittilän toimipaikalla teemme paloturvallisuuteen liittyviä tehtäviä mm. sammutintarkastuksia, turvalaiteasennuksia sekä palveluiden ja turvalaitteiden myyntiä.

Työajat vaihtelevat työtehtävien mukaan. Palkkauksessa noudatamme vartiointialan työehtosopimusta.

Pätevyydet
Sopisitko joukkoomme?

Odotamme sinulta itsenäistä, jämäkkää sekä reipasta otetta työhön. Olet valmis puuttumaan tarvittaessa hankaliinkin erityistilanteisiin etkä pelkää tarttua uusiin haasteisiin. Pidät asiakaspalvelusta ja osaat toimia rauhallisesti tiukankin paineen alla. Tehtävät edellyttävät sujuvaa suomen kielen hallintaa.

Vartijana ja järjestyksenvalvojana työskentely edellyttää voimassa olevaa vartija- ja/tai järjestyksenvalvojakorttia. Vartijana työskentely edellyttää myös nuhteetonta taustaa sekä vähintään 18 vuoden ikää.

Lisätiedot
Tarjoamme

Tarjoamme näköalapaikan yksityiselle turvallisuusalalle, mielenkiintoisia ja monipuolisia työtehtäviä sekä hyvät mahdollisuudet itsesi kehittämiseen ja kouluttamiseen. Käyttöösi saat lisäksi alan parhaat työvälineet.

Tarjoamme käyttöösi myös Securitaksen monipuoliset henkilöstöedut, joihin lukeutuu mm. talvisin laskettelukortti Levin rinteisiin, kuntosali-, Smartum- ja Epassi edut. Autamme sinua tarvittaessa asunnon löytämisessä.

Vastaamme mielellämme kysymyksiin, lisätietoja sinulle antaa Anni Rastas, anni.rastas@securitas.fi, 040 480 3454.

Pääset jättämään tietosi oheisen linkin kautta.

Securitaksen löydät myös Facebookista:https://www.facebook.com/SecuritasSuomi/?fref=ts

Meillä työskenteleviin turvallisuusalan ammattilaisiin ja heidän työhönsä pääset tutustumaan myös seuraamalla Securitasta instagramissa: @securitassuomi tai https://www.instagram.com/securitassuomi/
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://jobs.smartrecruiters.com/Securitas/743999966161673-avoin-haku-securitakselle-kittilaan