Työnjohtaja, konealueet, Rauma Marine Constructions Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 8.2.2024
  • Hae viimeistään 30.4.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme tuotannon aluevarusteluun työnjohtajia

Työnjohtajana vastaat omalle vastuualueellesi kuuluvien asennustöiden asennusvalvonnasta, asennustyöt suorittavien alihankkijoiden töiden koordinoimisesta, työsuoritusten etenemisestä ajallaan ja teknisestä ohjauksesta. Varmistat työn edellytysten toteutumisen, materiaalien saatavuuden työmailla sekä työturvallisuuden toteutumisen. Työ sisältää työnkuvien tulkintaa verkostolle ja niihin liittyvien muutostöiden kommunikointia ja yhteistyötä suunnitteluosaston kanssa, edistymäpalavereihin osallistumisen ja raportoinnin aluepäällikölle.

Pätevyysvaatimuksena tehtävässä on soveltuva AMK- tai ammattikoulututkinto. Lisäksi vaatimuksina tekninen osaaminen sekä työkokemusta eri koneistojärjestelmistä ja laitteista.

Odotamme sinulta aktiivisuutta ja oma-aloitteisuutta sekä toimivaa yhteistyötä sisäisten- ja ulkoisten verkostojen kanssa. Työssä vaaditaan sekä suomen- että englanninkielen osaamista. Työnjohtajan tehtävä ei sisällä hallinnollista esihenkilövastuuta.

Tarjoamme sinulle kiinnostavan ja vastuullisen tehtävän nuoressa ja voimakkaasti kehittyvässä yrityksessä. Meillä olet arvostettu osa työyhteisöä.

Konealueiden työnjohtotehtävistä lisätietoja antaa tiimipäällikkö Jarno Koskinen. Jarnon tavoitat numerosta 050 515 0776.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä sähköinen hakemuslomake 30.4.2024 mennessä. Hae tehtävää pian, sillä aloitamme haastattelut pikimmiten ja tehtävät täytetään heti soveltuvien henkilöiden löydyttyä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ats.talentadore.com/apply/tyonjohtaja-konealueet/8rqYgj