Fysioterapeutti, Hyvän Olon Laituri
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 8.2.2024
  • Ilmoitus on toistaiseksi voimassa
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Hyvän Olon Laituri etsii vahvistusta tiimiimme! Oletko koulutukseltasi fysioterapeutti, osteopaatti, ripsi/kynsiteknikko tai jotain muuta kauneus/terveysalaan liittyvää? Tämä paikka sopii sinulle!

Hyvän Olon Laituri on hyvinvointi- kauneus- ja terveyspalveluita tarjoava yritys ja toimimme Kuopion Neulamäessä aivan Neulamäen torin välittömässä läheisyydessä. Olemme toimineet samalla paikalla jo yli viisi vuotta, jonka aikana Hyvän Olon Laituri on löytänyt hyvin oman paikkansa hyvinvointipalveluita tarjoavana yrityksenä Kuopiossa.

Nyt meillä olisi paikka vapaana täysipäiväiselle yrittäjälle. Myös osa-aikainen sopimus on mahdollinen. Paikka täytetään heti sopivan yrittäjän löytyessä.

Vuokraan sisältyy toimipisteen yleinen markkinointi (googlessa ja somessa), nettiajanvarausjärjestelmä, hoitopöytä, toimitilojen yhteisten tilojen vapaa käyttö(pyykkihuolto, sos Tilat ja taukohuone), sekä asiakastilojen puhdistustarvikkeet, paperit yms. Ainut mitä yrittäjällä täytyy olla itsellään, on omaan alaan liittyvä välineistö (esim ripsiteknikon kuidut, liimat yms..)

Vuokrausmahdollisuuksia on useita, joista voidaan neuvotella juuri yrittäjälle sopiva malli. (Kiinteä/provisio)

Ole rohkeasti yhteydessä,

Niina Kröger, Puh: 0504143230, niina@hyvanolonlaituri.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:niina@hyvanolonlaituri.fi