Pehmismyyjä, Alavuden Kumi Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 7.2.2024
  • Ilmoitus on toistaiseksi voimassa
  • Palkkaus: 9€/t
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme nyt kolmea kausityöntekijää osa-aikaisiin työsuhteisiin kesän ajalle. Töitä on tarjolla 0-30h/viikko ja käsittää myös ilta- ja viikonlopputyötä. Työtehtäväsi on myydä pehmistä ja jättää jälkeesi iloisia asiakkaita.

Kioskityö on vaihtelevaa ja itsenäistä. Pääsääntöisesti työskentelet yksin ja siksi odotamme sinulta oma-aloitteisuutta ja hyvää asennetta, niin helle- kuin sadepäivinä. Odotamme sinulta vastuuntuntoisuutta ja joustavuutta työssäsi. Olet asiakaslähtöinen ja ulospäinsuuntautunut.

Työnkuvaasi kuuluu palvella asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla, minkä lisäksi työssä vaaditaan kioskin ja sen ympäristön siistin ulkoilmeen ylläpitämistä. Sinun tulee olla reipas tarttumaan rättiin omatoimisesti ja valmis muuttuvaan kiireeseen työpäivän aikana. Emme edellytä sinulta aikaisempaa asiakaspalvelukokemusta vaan uskomme hyvään ja rohkeaan asenteeseen!

Perehdytämme sinut pehmiksen saloihin sekä käymme perusteellisesti läpi kioskin käytännön asiat, kioskityössä on paljon vastuuta ja vapautta.

Kerro meille itsestäsi. Lähetä hakemus osoitteeseen alavudenkumi@gmail.com mahdollisimman pian.
Halutessasi voit liittää hakemukseen myös CVn sekä todistuksen hygieniapassista.

Hae työpaikkaa osoitteesta