Akson-kotipalveluyrittäjäksi, Akson Group Oy, Lap, Akson Group Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2024
  • Hae viimeistään 30.4.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etelä-Karjalan hyvinvointialueelle haetaan jatkuvasti uusia palveluntuottajia. Kotihoidon palveluiden tarve on kovassa kasvussa ja alan yrittäjille on riittänyt hyvin töitä. Kaikista ei ole yrittäjäksi mutta Aksonin avulla moni on rohkaistunut tavoittelemaan unelmiaan yrittäjänä.

Työntekijänä harvoin pääset toteuttamaan omia vahvuuksiasi työelämässä, jolloin yrittäjyys voi olla oikea ratkaisu viedä osaamisesi uudelle tasolle. Yrittäjänä mahdollisuutesi vaikuttaa omaan työhösi ovat rajattomat.

Me tarjoamme sinulle avaimet käteen ratkaisun oman yrityksen perustamisessa. Sinä saat mahdollisuuden aloittaa oman yrityksen valmiiksi kehitetyllä liiketoimintamallilla.

Akson yrittäjänä teet työtä itsellesi, jolloin vaikutat suoraan työn määrään, sisältöön ja laatuun. Näin pystyt vaikuttamaan myös omaan tulotasoosi merkittävällä tavalla. Akson yrittäjyys tarjoaa helpon ja vaivattoman tavan aloittaa itsenäisenä yrittäjänä Akson ketjun sekä tuella. Ketjun jäsenenä sinulla on myös Akson yrittäjien verkosto tukenasi.

Kiinnostuitko?

Klikkaa Hae työpaikkaa -painiketta ja jätä yhteystietosi. Me olemme sinuun yhteydessä ja kerromme sinulle lisää yrittäjyydestä.

Me odotamme sinulta:
Sosiaali- ja terveysalan tutkintoa (esim. sairaanhoitaja tai sosionomi)
Yrittäjämäistä työtapaa ja oma-aloitteisuutta
Asiakaspalveluasennetta hoitotyöhön
Oman talouden hallintaa

Me tarjoamme sinulle:
Avaimet käteen ratkaisun oman yrityksen perustamiseen
Tuen asiakashankintaan ja palveluiden myyntiin
Työtä helpottavat ohjelmistot
Perehdytyksen ja jatkuvan ohjauksen yrittäjänä toimimiseen

Huomaathan, että nyt ei ole kysymyksessä avoin työpaikka mutta ota rohkeasti yhteyttä ja varaa aika henkilökohtaiseen esittelyyn, kun haluat kuulla yrittäjyydestä enemmän!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://akson-hoivapalvelut-oy-143635992.hubspotpagebuilder.eu