Talouspäällikkö / asiakasvastuullinen kirjanpitäj, Mentek Advisors Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2024
  • Hae viimeistään 10.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Oscar Software Oy on toiminnanohjausjärjestelmien kehitykseen ja erilaisten liiketoimintapalvelujen tarjontaan erikoistunut ohjelmistopalveluyritys. Monipuolisten toiminnanohjausratkaisujen lisäksi tarjoamme yrityksille taloushallinto- ja HR-palveluita, sekä verkkokaupan ohjelmistoja ja verkkoliiketoiminnan palveluita. Oscarin tarjoamat ratkaisut ja palvelut muodostavat yhtenäisen liiketoiminta-alustan. Oscar Software Oy on perustettu 2005, liikevaihto on n. 11M€ ja Oscarilla työskentelee yli 120 asiantuntijan yhteisö. Lue meistä lisää: www.oscar.fi

Oletko tilinpäätöstaitoinen taloushallinnon osaaja? Haluatko ottaa urallasi seuraavan stepin kokonaisvaltaisempaan vastuuseen tai kokeneena osaajana päästä monipuolisempiin toimintaympäristöihin? Meillä on sinulle mielenkiintoisia haasteita Oscar Talousosasto® -palveluissa. Tule menestymään yhdessä kanssamme!

TALOUSPÄÄLLIKKÖ / ASIAKASVASTUULLINEN KIRJANPITÄJÄ

Etsimme sinusta vahvistusta joukkoomme palvelemaan asiakasyritystemme taloushallinnon prosesseja kokonaisvaltaisesti. Liityt osaksi Oscar Talousosaston® 15 henkistä talouden asiantuntijatiimiä. Oscar Talousosasto® on liiketoimintayksikkömme, joka tarjoaa taloushallintopalveluita asiakkaillemme heidän tarvitsemassaan laajuudessa. Asiakas voi ulkoistaa Oscarille koko taloushallintonsa tai osan siitä. Talousosastopalveluissamme asiakkaita palvelevat taloushallintotiimimme lisäksi HR- ja palkkahallinnon tiimit. Tyypillisimpiä asiakkaitamme ovat suomalaiset pk-yritykset valmistavan teollisuuden, maahantuonnin sekä tukku- ja vähittäiskaupan alalla. Tukenasi työtehtävässä toimii oman tiimisi lisäksi Oscarin tiivis ja auttavainen työyhteisö. Lue lisää: www.oscar.fi/talousosasto

Millaisista työtehtävistä arkesi koostuu? Tehtävässä pääset työskentelemään mielenkiintoisten asiakasyritysten taloushallinnon parissa. Tehtävät vaihtelevat asiakkuuksittain, mutta tyypillisiä työtehtäviäsi ovat laskujen tiliöinti ja laskutusajot, ostoreskontran hoito, laskunkierrätys, saatavien hallinta, kirjanpito tilinpäätöksineen, veroilmoitukset ja muut viranomaiset raportit. Konsultoivalla otteella tuet asiakastasi myös ymmärtämään yrityksen taloudentilaa ja tekemään sitä kautta oikeita päätöksiä. Hoidat tyypillisesti noin 7-10 asiakasyrityksen talouden arkea.

Oman taustasi ja mielenkiintosi mukaan työnkuvaa ja vastuualueita voidaan myös räätälöidä vastaamaan omia uratavoitteitasi. Oscarilla sinun on mahdollista päästä mukaan palveluiden käyttöönottoprosesseihin tai ottaa vastuuta sisäisten kehitysprojektien kautta. Voit työskennellä joustavien työaikojen puitteissa toimistoiltamme käsin tai etänä oman elämäntilanteesi mukaan.

Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee olla kaupallisen alan koulutus ja monipuolista kokemusta taloushallinnon tehtävistä. Olet meidän puuttuva palanen, kun sinulla on kokemusta itsenäisesti tehdyistä tilinpäätöksistä, kiinnostusta oppia uusia ohjelmia ja innokkuutta sukeltaa myös ERP:n syövereihin. Iso plussa on konsernilaskennan taidot ja Procountor osaaminen. Olet kiinnostunut myös kehittämään sekä omaa osaamistasi että yrityksemme toimintoja näihin liittyen.

Tartut työtehtäviisi proaktiivisesti ja itsenäisesti sekä saatat ne myös tarkasti ja täsmällisesti loppuun asti. Yhteistyökykyisellä, asiakaspalveluhenkisellä ja avuliaalla työskentelyotteellasi jätät positiivisen vaikutuksen sidosryhmiisi. Asiakkaamme arvostavat rentoa tekemisen meininkiä, joten oma persoonasi saa näkyä tekemisessä ja työyhteisössämme.

Tarjoamme Sinulle:

Oscar on innostava ja rento, erilaisista asiantuntijoista koostuva työpaikka. Kehitämme toimintaamme jatkuvasti vastaamaan henkilöstömme toiveita ja työnantajana vahvuutemme on yksilöllisten kehityspolkujen huomiointi sekä tiimien sisällä että osastojen välillä. Tuemme kehittymistäsi osaajana ja tarjoamme modernit ja joustavat työntekomahdollisuudet. Meillä ei pidetä kiinni kankeista menetelmistä, vaan pääset hyödyntämään parhaiden mahdollisten työtapojen ketteryyttä. Huomioimme myös työn ja vapaa-ajan tasapainon sekä monista elementeistä koostuvan hyvän työssä jaksamisen. Työyhteisön yhteispeliä vaalimme harrastustoiminnalla ja tapahtumilla. Yhteisöllisyys onkin suurin vahvuutemme ja viihdymme yhdessä ja välitämme toisistamme aidosti. Jokainen saa olla omana itsenään tärkeä ja arvostettu osa Oscarin kasvutarinaa.

Työsuhde-etujamme

- Työterveyspalvelut sekä vapaa-ajan matka- ja tapaturvavakuutus
- Aktiivinen vapaa-ajan toiminta
- Lounas- ja liikuntasetelit sekä matkapuhelinetu
- Osaamisen kehittäminen ja urapolut
- Joustava työaika ja etätyömahdollisuus
- Innostava ja osallistava työilmapiiri
- Tunnin liikuntamahdollisuus työajalla joka viikko

Tiedustelut ja hakuohjeet:
Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikumppanimme Mentekin konsultti Jani Kallio numerossa 050 529 2715 tai jani.kallio@mentek.fi

Hae paikkaa ilmoituksessamme olevan linkin/painikkeen kautta. Ilmoitathan hakemuksesi yhteydessä myös alustavan palkkatoiveesi. Tervetuloa mukaan rekrytointiprosessiin!

Mentek Advisors on rekrytointi-, suorahaku- ja valmennuspalveluita tarjoava asiantuntijayritys, joka yhdistää osaajat ja yritykset sekä verkostot vaikuttavalla tavalla. Tarjoamme palveluitamme modernin teknologian tukemana kaikkialla Suomessa. Mentek tulee sanoista menestyksen tekijä. Yritysten ja yhteisöjen menestyksen takana on aina menestyksen tekijä, ihminen. Kun menestyksen tekijät rekrytoidaan heille soveltuviin ja merkityksellisiin työtehtäviin, toisiaan täydentäviin työyhteisöihin ja kannustavan johtamiseen piiriin, syntyy menestystarinoita. Mentekillä missiomme on mahdollistaa menestys auttamalla menestyksen tekijöitä ja yrityksiä löytämään toisensa sekä yhdistämään heidän päämääränsä yhteiseksi tulevaisuudeksi. Olemme tukena myös muutostilanteissa, kun yksilö tai yritys kohtaa haasteita. www.mentek.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://mentek.fi/avoimet-tyopaikat/talouspaallikko/