Metallityöntekijä, LK Porras Oy, Leppävirta. Kesä, Bolt.Works Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2024
  • Hae viimeistään 6.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
LK Porras hakee neljää reipasta ja motivoitunutta opiskelijaa kesätyöntekijöiksi konepajaamme!

Etsimme henkilöitä, jotka ovat valmiita suorittamaan tuotannon töitä, kuten osavalmistusta, sahauksia ja muita avustavia työtehtäviä. Jos olet kiinnostunut hitsauksesta, tämä kesätyö tarjoaa sinulle erinomaisen tilaisuuden perehtyä myös siihen lähemmin.

LK Porras Oy valmistaa, toimittaa ja asentaa teräskierreportaita, suoria teräsportaita ja niihin liittyviä rakenteita teollisuudelle ja rakentajille. Tuotteet valmistetaan Pohjois-Savossa Leppävirralla, jossa perheyrityksemme perustettiin vuonna 1974

Asiakkaamme valmistaa teräsportaita muutamista askelmista aina kymmeniin metreihin, ripeästi ja kustannustehokkaasti.

Tehtävänäsi tulisi olemaan erilaiset metallialan työt, kuten leikkaus, hionta, viimeistely ja pakkaus. Myös hitsaustyöt ovat mahdollisia, joten jos haluat jo hioa olemassa olevia taitojasi tai kokeilla uutta, asiakkaamme tarjoaa sinulle oivan tilaisuuden siihen!

Asiakkaamme kouluttaa ja perehdyttää sinut työtehtäviisi. Olet mukana käyttämässä monipuolista ja modernia konekantaamme ja olet olennainen osa portaiden valmistusprosessia.

Toivomme kaikkiin tehtäviin hakevilta oma-aloitteisuutta, asennetta ja kykyä itsenäiseen, tarkkaan työntekoon. Kaiken muun voimme opettaa. Konepajakuvien lukutaito ja aiempi hitsauskokemus on plussaa.

Tarvitset myös voimassa olevan työturvallisuuskortin. Tulityökortti sekä Ajokorttiluokka Be lasketaan myös eduksi mahdollisten kuljetustöiden osalta.

Työtä olisi tarjolla ainakin kevään/kesän ajaksi, mutta asiakkaamme etsii itselleen myös vakituisia työntekijöitä, joten töiden jatkuminen kesän jälkeen on mahdollista. Tarkemmat aloitusajat selviää myöhemmin.

Odotamme innolla yhteistyötä!

#kesäduuni2024

Asiakkaamme tarjoaa sinulle:

+Reilun ja rennon työyhteisön
+Mahdollisen vakituisen työsuhteen
+Kattavan koulutuksen ja perehdytyksen
+TES:n mukaisen palkkauksen

Lisätietoja työstä ja siihen liittyvistä asioista:

Pekka Puoskari
Myyntikonsultti
pekka.puoskari@bolt.works
+358505775875
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://q.bolt.works/application.html?advertId=1256444