Lähihoitaja, Koti- ja hoivapalvelut Hyvinvointia, Koti- ja hoivapalvelut Hyvinvointia Kotiin Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 4.2.2024
  • Hae viimeistään 31.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Hoitajaksi kotihoitoon?

Koti- ja hoivapalvelut Hyvinvointia kotiin Oy on kotimainen Suomen 4H -liiton omistama yritys. Osa yrityksen tuotoista käytetään 4h-liittojen kautta nuorisotyöhön.

Tuotamme palveluita vauvasta vaariin, siivouksesta sairaanhoitoon. Toimimme Etelä-Karjalan, Kymenlaakson sekä Itäisen ja Keskisen Uudenmaan alueella. Toimistomme sijaitsevat Lappeenrannassa, Kouvolassa, Kotkassa sekä Porvoossa. Työntekijöinä meillä on sairaanhoitajia, lähihoitajia sekä kotipalvelutyöntekijöitä.

Hei sinä lähihoitaja tai lähihoitajaksi opiskeleva!

Toimintamme reilusti laajentuessa, etsimme Kotkaan lähihoitajia tekemään merkityksellistä työtä kotihoidossa. Meillä on mahdollista räätälöidä työaika sinun elämäntilanteeseesi sopivaksi, tarjolla niin osa-aikaista, kuin vakituistakin työtä, mielellämme myös laajennamme omaa keikkatyöntekijä rinkiä.

Meillä pääset hyödyntämään osaamistasi ja kehittämään ammattitaitoasi uusilla osa-alueilla. Työpäiväsi koostuu esim. kotihoidon asiakaskäynneistä, avustuskäynneistä sekä lapsiperheiden kotikäynneistä.

Työskentelemme kahdessa vuorossa, jokaisena päivänä viikossa ja työaikamme ajoittuu välille 7-21.

Miksi meille?

Meillä saat kattavan perehdytyksen omaan työhösi, joka räätälöidään aina yksilöllisesti. Perehdytysaika riippuu osaamisen lähtökohdista. Myös säännölliset henkilöstöpalaverit ja yrityksen sisäiset koulutukset tukevat kehittymistäsi työssä. Yrityksessämme sinulla on myös mahdollisuus edetä urallasi. Meille työntekijän hyvinvointi ja jaksaminen on tärkeää.

Työntekijöitämme arjessa tukevat kollegoiden lisäksi, sairaanhoitajat, sekä palveluesimies. Vaikka työ on itsenäistä, meillä ei jätetä ketään yksin!

Sinulla olisi hyvä olla ajokortti, mutta tällä hetkellä osa asiakkaistamme asuvat lähellä toimistoa, joten mahdollista tehdä käynnit myös kävellen tai pyöräillen. Käytössämme on tällä hetkellä 4 yrityksen autoa asiakaskäyntejä varten ja lisää hankimme tarvittaessa. Oman auton käytöstä maksamme kilometrikorvauksen.

Työntekijöillä tulee olla voimassa olevat lääkeluvat, voit kuitenkin suorittaa ne meillä työsuhteen alkaessa.

Työnantajana tarjoamme sinulle:

Työhyvinvointia tukemaan ePassin, joka on 250€ vuodessa ilman omavastuuta.

vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen Lähitapiolan kautta

Työterveyspalvelut pihlajalinnassa

Palkkaus: Yksityisen sosiaalipalvelualan TES G20 + Sitoutumisbonus 1000€ (4 x 250e erässä)+ Yksikkökohtainen saatavuuslisä 150€/kk (suhteutettuna työaikaan).

Jolloin palkkasi tulee olemaan saatavuuslisän kanssa ja kokemusvuosien mukaan:

2418,48e /kk- 2603,07e /kk

eli tuntipalkkasi olisi tällöin 15,80-17e/h.

Tämän lisäksi vielä sitoutumisbonus yht 1000e (4 x 250e).

Tervetuloa innovatiiviseen työyhteisöön! Jos kiinnostuit ja haluat kuulla lisää, olethan yhteydessä mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.
Odotamme yhteydenottoasi!
Tehtävässä vaaditaan rikostaustaote, joka perustuu Lakiin lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002)
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:susanna.pihlaja@hyvinvointiakotiin.fi