Ateria- ja puhtauspalveluiden keikkatyö, Porvoon kaupunki/Borgå stad
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 2.2.2024
  • Hae viimeistään 31.12.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Liikelaitos Porvoon ateria- ja puhtauspalvelut tuottaa siivous- ja ateriapalveluja Porvoon kaupungin eri toimialoille. Ateria- ja puhtauspalvelut työllistävät n. 200 siivous- ja ateriapalvelun ammattilaista.

Haemme ateriapalvelun ammattilaisia sekä tilahuoltajia hoitamaan määräaikaisesti ateriapalvelu-, astiahuolto-, keittiö- ja siivoustehtäviä palvelukohteisiimme vakituisen työntekijän sijaiseksi.

Yleisimpiä keittiötöitä on koulujen ja päiväkotien ateria- ja astiahuollon hoitaminen ja tilojen siivoaminen sekä toimistojen ylläpitosiivous. Työajat vaihtelevat arkipäivistä viikonloppuun, aamuvuorosta iltavuoroon klo 06.00 - 20.00 välillä.

Odotamme sinulta hyvää asennetta, reippautta, oma-aloitteisuutta ja vastuullisuutta. Olet järjestelmällinen ja työnjälkesi on huolellista. Arvostamme asiakaspalvelutaitoja ja yhteistyökykyä.

Toivomme hakijalta siivous- tai keittiöalan koulutusta tai työkokemusta vastaavista tehtävistä, soveltuvuutta kyseisiin työtehtäviin ja suomen kielen suullista ja kirjallista osaamista. Ruokapalvelutehtävissä vaaditaan hygieniapassi.

Palkkaus KVTES:n mukainen. Työaika vaihtelee 20-38,75 h/viikko.

Kiinnostuitko? Ilmoita kiinnostuksesi ateria- ja puhtauspalveluiden keikkatöihin täyttämällä hakemuksesi Hae työpaikkaa -linkin kautta. Kerro hakemuksessasi millaisista työtehtävistä ole kiinnostunut.

Haastattelemme uusia keikkalaisia tarpeen mukaan. Vasta haastattelun jälkeen voit päästä keikkalaiseksi.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/177232/fi_FI