Ohjaaja (keikkatöitä, Pohjois-Savo), Savas-Säätiö sr
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 2.2.2024
  • Ilmoitus on toistaiseksi voimassa
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Oletko sosiaali- ja terveysalan osaaja ja kaipailet lisätienestiä tai merkityksellistä tekemistä? Haluamme Savaksella tarjota työmahdollisuuksia sosiaali- ja terveysalan osaajille eri elämänvaiheissa iästä riippumatta.

Savaksella on useita kehitysvammayksiköitä Etelä- ja Pohjois-Savon alueella. Paikkakuntia ovat: Kiuruvesi, Iisalmi, Kuopio, Varkaus, Pieksämäki, Mikkeli, Mäntyharju, Savonlinna.

Meillä voit työskennellä omaan elämäntilanteeseesi sopivasti ja samalla saada vaihtelua arkeesi sekä työyhteisön ja asiakkaidemme seuraa eläkepäiville. Savaksella voit työskennellä eripituisissa sijaisuuksissa tai tarvittaessa töihin kutsuttavana keikkatyöntekijänä.

Tehtäviisi kuuluu koulutuksestasi ja yksiköstä riippuen asiakkaiden perushoitoa, lääkehoitoa, omaisyhteistyötä sekä päivätoiminnan toteuttamista. Huomioimme tehtävänkuvassa myös sinun kiinnostuksen kohteesi ja osaamisesi.

Työ on palvelukodeissa 2- tai 3-vuorotyötä ja päivätoiminnassa päivätyötä. Työ on joustavaa keikkatyötä oma elämäntilanteesi huomioon ottaen. Palkkauksessa ja muissa työsuhteen ehdoissa noudatamme Avaintyönantajat AVAINTA ry:n TES:n määräyksiä. Noudatamme palkkauksessa yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Mikäli sinulta löytyy sosiaali- ja terveysalan tutkinto, hygieniapassi, tartuntatautilain mukainen rokotussuoja sekä kiinnostusta kehitysvammatyöhön, jätä meille hakemuksesi sähköpostilla rekrytointi@savas.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään asiantuntija Niina Argillander, puh. 0440 363 508.
Tutustu Savakseen työnantajana www.savas.fi.

Hae työpaikkaa osoitteesta