Kesäsijaisuudet 2024, ruokapalvelut, Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 1.2.2024
  • Hae viimeistään 31.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueen ruokapalveluihin työntekijöitä eripituisiin kesäsijaisuuksiin 1.5.-30.9.2024 väliselle ajalle.
Teemme valintoja jo hakuaikana kesän sijaisuuksiin, joten ilmoitathan, mistä alkaen olet käytettävissä.

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueeseen kuuluvat: Alajärvi, Alavus, Evijärvi, Ilmajoki, Isojoki, Isokyrö, Karijoki, Kauhajoki, Kauhava, Kuortane, Kurikka, Lappajärvi, Lapua, Seinäjoki, Soini, Teuva, Vimpeli ja Ähtäri.
Näiden kuntien sisällä ruokapalveluilla on keittiöitä lisäksi Jalasjärvellä, Jurvassa, Kortesjärvellä, Lehtimäellä, Töysässä, Ylihärmässä, Ylistarossa.

Ruokapalvelujen kesäsijaisuuksiin haetaan työntekijöitä laajasti erilaisiin työtehtäviin, kuten suurtalouskokeiksi, keittäjiksi, ravitsemistyöntekijöiksi sekä ruokapalvelutyöntekijöiksi.

Ruokapalveluiden työntekijän työtehtäviin kuuluvat mm. aamupalan, lounaan, päivällisen, jälkiruoan, iltapalojen ja salaattien valmistusta/jakelua, ruokasalityöskentelyä, elintarvikkeiden vastaanottamista ja varastointia, astiahuoltoa, välitystuotteiden keräämistä sekä kotiin toimitettavien aterioiden pakkaamista. Työtehtävät määräytyvät työskentelypisteen mukaan.

Työajat vaihtelevat kunnittain ja keittiöittäin, mutta pääsääntöisesti aterioita valmistetaan vuoden jokaisena päivänä aamu- ja iltapäivävuoroissa. Aikaisimmillaan vuorot alkavat klo 5:30 ja myöhäisimmillään ne kestävät klo 19:00 asti. Viikonlopputyö antaa mahdollisuuden arkivapaisiin ja erilaiset vuorot antavat vapaa-aikaa aamuun sekä iltaan.

Ruokapalveluiden työtehtävissä onnistumista tukee palveluhenkisyys, oma-aloitteisuus, joustavuus sekä innostunut ja myönteinen suhtautuminen työn laadun ja oman osaamisen kehittämiseen. Työtä tehdään tiimeissä, joten työ edellyttää hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Työssä tulee kyetä myös itsenäiseen työskentelyyn.

Kelpoisuutena tehtäviin on soveltuva catering-, ravintola- ja elintarvikealan koulutus. Myös alaa opiskelevat huomioidaan sijaisuuksia täytettäessä. Ruokapalveluilla on myös työtehtäviä, joissa voidaan työskennellä ilman alan koulutusta.

Hakijalla tulee olla suoritettuna hygieniapassi.

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät käytössä olevan työehtosopimuksen mukaisesti. HYVAEP on savuton työpaikka. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/576690/fi_FI