Aluksen päällikkö, Kemp Group Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 31.1.2024
  • Hae viimeistään 31.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Aluksen päällikkö

Nordic Swan Cruises ja Helsingin Venetaksi tarjoaa laadukkaita merielämyksiä ja tilausristeilyjä vaativille asiakkaille etupäässä Helsingin alueella. Lue lisää www.nordicswancruises.fi
Etsimme nyt aluksen päällikköä veneillemme. Minimi pätevyysvaatimus Nordic Swanille on laivuri ja koneenhoitaja ja edellytämme kokemusta vesijettipropulsiosta. Mahonkivene Gitalla ja RIB-veneellä riittää vuokraveneenkuljettajan pätevyys.

Työ on vaativaa, hauskaa sekä ja vaihtelevaa. Risteilyt ovat aina erilaisia ja pääset näkemään monipuolisesti Suomenlahden saaristoa. Työkaverisi ovat merenkulun ja asiakaspalvelun huippuammattilaisia ja teemme töitä suurella sydämellä ja reippaalla asenteella.

Sen lisäksi, että olet rautainen merenkulun ammattilainen, sinulta odotetaan vahvaa asennetta ja soveltuvuutta korkean tason asiakaspalveluun suomen ja englanninkielillä. Lisäksi Helsingin vesialueen hyvä tuntemus on edellytyksenä sujuvaan tehtävän hoitamiseen.

Töitä on tarjolla joustavasti ja vaihtelevasti risteilytilanteen mukaan. Sopivan kompetenssin omaavalle henkilölle maksamme alan parasta palkkaa.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:mikko@nordicswan.fi