Kylmäkkö, Uudenmaan Leipä Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 31.1.2024
  • Ilmoitus on toistaiseksi voimassa
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Hei sinä energinen ja positiivinen ihminen, joka pidät käsillä työskentelystä, olet tarkka ruoan ensiluokkaisesta laadusta ja nautit kun saat valmistaa asiakkaille tuoreita, maistuvia tuotteita.
Etsimme vilkkaaseen leipomo-myymäläämme keittiölle tekijää, jonka tehtäviin kuuluu ensisijaisesti erilaisten ns. deli-tuotteiden valmistaminen (täytetyt sämpylät, patongit, avoleivät, salaatit, voileipäkakut).
Työ sisältää myös keittiötyötä lounasbuffamme äärellä, sekä mahdollisesti myyntityötä myymälässämme.
Työ tapahtuu pääosin arkisin, mutta myös n. 1krt/ kk voi olla myös lauantaitöitä.
Aikaisempi työkokemus kylmäkön tai kokin töistä katsotaan eduksi, muttei ole välttämätön.
Etsimme kuitenkin tekijää, joka tietää että haluaa tehdä töitä ruoan parissa, sekä etsii pitkäaikaista työpaikkaa Klaukkalasta.

Työ sopii henkilölle, jolle sopii jonka jalat ja selkä ovat tottuneet seisomatyöhön.

Uudenmaan Leipä on perheyritys nyt kolmannessa polvessa ja ollut toiminnassa jo vuodesta 1960. Toimintamme on laajentunut ja kehittynyt vuosien aikana ja nykyään pystymme tarjoamaan asiakkaille paljon erilaisia käsin leivottuja leipomo- ja konditoriatuotteita, arkipäivisin lounasbuffetin, sekä erilaisia tuoreita deli-tuotteita. Uudenmaan Leivässä työskentelee yli 30 vakituista leipuria, kondiittoria, kokkia, myyjää, kuljettajaa ja toimistotyöntekijää.

Mikäli arvostat käsillä tehtyä suomalaista työtä suomalaisessa perheyrityksessä, niin laitathan sähköpostia! Meillä on aivan huippuporukka töissä ja olisit meille tosi tervetullut!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:riina.rajapuro@uudenmaanleipa.fi