Kesätyö: Hoito- ja kasvatustyön ohjaaja, Familar Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 30.1.2024
  • Hae viimeistään 31.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Nyt kannattaa hakea meille kesätöihin, jos sinulla on sosiaali- ja terveysalan perus- (lähihoitaja) tai ammattikorkeakoulututkinto (sosionomi, sairaanhoitaja, yhteisöpedagogi) ja haluat olla osa huipputiimiämme sekä tehdä merkityksellistä työtä Siilimäen nuorisokodissa Espoossa!

Innostutko uusista asioista ja työskentelyotteessasi näkyy empaattisuus? Koetko jokaisen arjen kohtaamisen olevan lapselle tärkeä ja lasten hyvinvoinnin olevan lähellä sydäntäsi? Haluaisitko luoda lapsille korjaavia kokemuksia turvallisena aikuisena? Haluaisitko työskennellä merkityksellisessä työssä osana meidän huipputiimiämme? Jos vastasit kyllä, niin täytä hakemus ja tule meille haastatteluun.

Odotamme sinulta vahvaa tavoitteellista, suunnitelmallista ja ammatillista työotetta sekä kykyä työskennellä haastavalla, mutta paljon antavalla lastensuojelun työkentällä. Mikäli sinulla on osaamista lastensuojelusta, psykiatriasta, neuropsykiatriasta tai päihdetyön saralta, lisäämme ison plussan nimesi perään. Plussaa on myös mahdollinen kokemus traumatisoituneiden ja psyykkisesti oireilevien lasten kanssa työskentelystä.

Työskentelymme perustuu yksikköömme sijoitettujen lasten yksilölliseen hoitoon ja kasvatukseen, hyvinvoinnin kokonaisvaltaiseen tukemiseen sekä hyvien arvojen mukaiseen kohteluun. Työskentelymme lasten kanssa pohjautuu voimavarakeskeiseen työskentelyotteeseen. Tärkeimpiä toimintaperiaatteitamme ovat nuorten tasavertainen ja kunnioittava kohtaaminen, arkielämän tarpeista huolehtiminen, nuoren mielipiteiden ja toiveiden kuunteleminen sekä toimiva yhteistyö nuoren perheen sekä lähiverkoston kanssa. Ohjaajana meillä toimit oman koulutusalasi näkökulmasta, turvallisena, luotettavana ja kasvatusvastuullisena aikuisena osana moniammatillista työryhmäämme. Yhdessä saamme enemmän aikaan, joten tiimityöskentely on tärkeässä osa nuorisokotimme arkea.

Tehtävään valittavien on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämistä koskevan lain (505/2002) edellyttämä rikosrekisteriote. Myös ajokortti kuuluu työn edellytyksiin. Palkkaus on yksityisen sosiaalipalvelualan TES:n mukaisesti.

Tervetuloa mukaan joukkoomme!

Työ alkaa 1.6.2024 ja kestää 31.8.2024 asti.

Lähetäthän hakemuksen tehtävään rekrytointijärjestelmämme kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönjohtaja Tomi Harell (050 552 6003, tomi.harell@familar.fi).
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://mehilainen.wd103.myworkdayjobs.com/familar_careers/job/Espoo-Viherlaaksonranta/Kesty--Hoito--ja-kasvatustyn-ohjaaja_R0028437