Puheterapeutti, 2 paikkaa, HLS-Fondo Oy, Joensuu, HLS-Fondo Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 25.1.2024
  • Hae viimeistään 31.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
HLS-Fondo etsii kahta puheterapeuttia Joensuuhun

Haluatko työskennellä moniammatillisessa tiimissä ja toimia ohjaajan roolissa tulevaisuuden puheterapeuteille?

Etsimme kahta puheterapeuttia täydentämään HLS-Fondon Joensuun tiimiä. Meillä pääset kehittymään terapia-alan ammattilaisena ja toimenkuvaasi on mahdollista monipuolistaa esimerkiksi PRT- tai perheohjauksella. Tuemme ammatillista kasvuasi omien tarpeidesi ja kiinnostuksenkohteidesi mukaisella koulutuksella.

Meillä on tutkitusti vahva yhteishenki ja työympäristö, jossa jokainen voi olla oma itsensä. Meillä työskentelevät kokevat myös, että mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhön ja työympäristöön onnistuvat hyvin. Valtakunnallisena toimijana meillä on laajaa kollegiaalista tukea saatavilla. Mahtavan työyhteisön lisäksi saat tukea työhösi säännöllisestä yksilöllisestä ohjaamisesta ja ryhmätyönohjauksesta. Arvomme vastuu, rohkeus ja kekseliäisyys ohjaavat työtämme.

Meillä voit työskennellä työsuhteessa tai ammatinharjoittajana. Työsuhteessa oleville tarjoamme kuukausipalkan lisäksi mahdollisuuden lisätä ansioita bonusjärjestelmällä. Työsuhde-etuihin kuuluu mm. lounasetu ja laaja terveysvakuutus. Noudatamme terveyspalvelualan työehtosopimusta.

HLS-Fondo on Honkalampi-säätiön omistama yhteiskunnallinen yritys. Yhteiskunnalliset yritykset ratkovat liiketoiminnallaan yhteiskunnallisia ongelmia ja käyttävät suurimman osan voitostaan yhteiskunnallisen tavoitteensa edistämiseen. HLS-Fondo on hyvän elämän perusta - myös työpaikkana.

Tule rakentamaan kanssamme pykälää parempaa maailmaa Pohjois-Karjalaan ja lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveesi kera palvelujohtajallemme Päivi Homaselle paivi.homanen@hlsfondo.fi . Päivi vastaa myös mielellään kysymyksiin puhelimitse numerossa 040 6401999.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:paivi.homanen@hlsfondo.fi