Eläinlääkäri, FiCure Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 24.1.2024
  • Ilmoitus on toistaiseksi voimassa
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Avoin hakemus. Eläinlääkäri!
Tule osaksi verkostoamme tekemään työtä oman yrityksesi kautta!

Kokenut tai vastavalmistunut eläinlääkäri - haluatko joustavuutta työn tekemiseen? Kaipaatko kumppania, joka aktiivisesti markkinoi osaamistasi ja tarjoaa sinulle toiveidesi mukaisia ura- tai työmahdollisuuksia? Tarvitsetko helppoutta sinulle sopivan työn löytymiseen, jotta voit itse keskittyä vain ydinosaamiseesi? Kaipaatko joustoa työelämääsi ja vaihtelevuutta työn tekemiseen? Haluatko olla osa verkostoa, jossa tarjoamme kollegiaalista sparrausta ja valmennusta eläinlääkäriuraan ja työhön? Tämän kaiken sinulle mahdollistaa FiCure.

FiCure on suomalainen yritys, jonka perustajina ovat neljä kokenutta, hyvinvoivan työelämän innostamaa yrittäjää. Joukossamme on kokenut monipuolisen uran rakentanut eläinlääkäri. Olemme modernia työelämää edistävä yritys, joka yhdistää freelance-yrittäjien huippuosaamisen sekä yrityksien osaamistarpeet toisiinsa. Yksi osaamisaloistamme on eläinlääkintäala. Tarjoamme monipuolista osaamista eläinlääkintäalan yritysten eri tarpeisiin niin julkiselle kuin yksityissektorille. Työmme tekemisessä meitä ohjaa sitoutuminen, laatu ja lupaus laittaa itsemme peliin. Haluamme edistää yrittäjyyttä ja samalla olla osa työelämän uudistamista luomalla siltaa yritysten ja yrittäjäpohjaisen osaamisen välille.

Etsimme aktiivisesti verkostoomme uusia yrittäjinä toimivia eläinlääkäreitä, liity joukkoomme! Verkostossamme olet mukana, kun etsimme asiakkaillemme osaajia eläinlääkinnän toimeksiantoihin. Työn hyväksymisestä ja työsi hinnoittelusta päätät itse. Emme peri verkostomme osaajilta maksua palveluistamme.

Innostuitko? Lue meistä verkkosivuillamme www.ficure.fi tai ota yhteyttä, niin kerromme mielellämme lisää. Voit myös rekisteröityä verkkosivun kautta joukkoomme. Rekisteröityminen on ilmaista eikä sido sinua mihinkään.

Lisätietoja: www.ficure.fi, 0105821050 tai info@ficure.fi.

FiCure Oy on v. 2023 perustettu yksityinen palveluntuottaja. Asiakkaitamme ovat yksityiset yritykset ja julkinen sektori, jotka tarvitsevat yrittäjähenkistä huippuosaamista organisaatioonsa. Kumppaneinamme on lukuisia freelance-yrittäjiä, jotka tarjoavat omaa ydinosaamistaan yrittäjinä ja tekevät kauttamme toimeksiantoja asiakkaille. Erityistä meissä on se, että toimimme osaamisaloilla, joissa FiCuren neljällä perustajalla itsellä on vankka ammattitaito ja osaaminen. Toimimme koko Suomen alueella sekä paikkariippumattomasti.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta http://www.ficure.fi/osaajille