Maataloustyöntekijä, Aprakka Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 23.1.2024
  • Ilmoitus on toistaiseksi voimassa
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Töihin kesäksi Utajärvelle!

Haemme työntekijää maatilallemme Utajärvelle huhtikuun ja syyskuun väliselle ajalle. Tarkempi työjakson pituus ja ajankohta sovitaan yhdessä työntekijän kanssa.

Tilallamme on noin 300 emakkoa ja 170 hehtaaria peltoa.

Olemme nykyaikainen, alati kehittyvä tila ja tuotamme laadukkaita antibioottivapaita porsaita Atria perhetila-konseptin alla. Pelloillamme kasvaa pääosin ohraa ja kauraa eläinten ruoaksi, jonka lisäksi viljelykiertoomme kuuluvat erilaiset nurmet.

Haettavan henkilön työtehtäviin kuuluu eläinten hoito, ruokinta ja hyvinvoinnista huolehtiminen. Osaamisen mukaan tarjolla on tämän lisäksi kasvinviljelyn ja maatilan rakennusten kunnossapitoon liittyviä töitä. Haettavan työntekijän työviikko on viisipäiväinen, joista noin kolme päivää kuluu sikalassa ja kaksi muissa maatilan töissä.

Painotamme reipasta asennetta ja kykyä tulla toimeen muiden ihmisten kanssa. Mikäli olet luotettava, oma-aloitteinen, koneenajotaitoinen etkä pelkää fyysistä työtä, voisit olla etsimämme henkilö! Tilalla on nykyaikaiset sosiaali-, pukeutumis- ja peseytymistilat. Työkielinä suomi ja rallienglanti. Palkkaus sopimuksen mukaan. Avustamme tarvittaessa asunnon etsinnässä.

Otathan reippaasti yhteyttä, mikäli työ kiinnostaa!

Yhteydenotot aprakka@outlook.com tai viestillä 0443I3485I
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:aprakka@outlook.com