Sosiaalialan ohjaaja, VarpaKodit Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 23.1.2024
  • Ilmoitus on toistaiseksi voimassa
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Lastenkoti Naavala on 7-paikkainen ympärivuorokautista hoitoa 10-17-vuotiaille lapsille tarjoava lastenkoti. Kaipaamme tiimiimme mukaan sosiaalialan AMK-tasoisen koulutuksen omaavaa ammattilaista.

Ohjaajan tehtävänä on sijoitetun lapsen hyvinvoinnin turvaaminen kokonaisvaltaisesti ja hoidon edistäminen sekä arjen eläminen yhdessä koko yhteisön kanssa. Ohjaajan rooli lapsen arjen turvallisena, läsnäolevana aikuisena on merkityksellinen ja olennaisena osana ohjaajan työnkuvaa on tiivis omaohjaajatyöskentely lapsen kanssa, dokumentointi tapahtuvasta hoidosta sekä johdonmukaisesti toteutettu yhteistyö lapsen, perheen ja muun verkoston kanssa. Jokaisella yhteisön ohjaajalla on myös vastuunsa turvallisen kasvuympäristön ja ilmapiirin rakentamisessa.

Etsimme yhteisöömme siis turvallista aikuista, jolle toimiminen lasten kanssa on sydämen asia. Jokainen työryhmämme jäsen työskentelee omalla persoonallaan ja arvostaa toiminnallisuutta. Avoimuus ja dialogisuus ovat avainasemassa yhteisömme toiminnassa ja luonto- ja eläinavusteisella toiminnalla on vahva rooli yhteisömme arjessa. Arvostamme neuropsykiatrisen valmentajan koulutusta ja kokemusta neuropsykiatristen asiakkaiden kanssa työskentelystä sekä perheiden kanssa tehtävän työn osaamista, mutta tiimiimme mahtuu myös persoona, jolta kokemuksen sijaan löytyy vahva halu oppia uutta.

Työ on jaksotyötä ja työajat sijoittuvat aamuun, iltaan ja yöhön arkena sekä viikonloppuisin. Tukea työtehtäviin ja työhyvinvointiin tarjoaa tiivis ja yhteisöllinen työtiimi, jossa esihenkilöt ovat vahvasti läsnä. Uskomme, että hyvinvointi lisää hyvinvointia ja tästäkin syystä panostamme työntekijöidemme työhyvinvointiin.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa sopimuksen mukaan.

Tehtävään valittavan on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämistä koskevan lain (505/2002) edellyttämä rikosrekisteriote.

Haluaisitko olla osa yhteisöämme? Kerron meistä mielelläni lisää, joten ota yhteyttä yksikön johtaja Milla Ritanen-Taskiseen puh. 0451309041 tai laita vapaamuotoinen hakemus sähköpostitse milla.ritanen-taskinen@varpakodit.fi. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan kuluessa.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:milla.ritanen-taskinen@varpakodit.fi