Koulutettu hieroja, Suomen fysiikkavalmennus ja hieronta Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 21.1.2024
  • Ilmoitus on toistaiseksi voimassa
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Fysione etsii uusia kollegoita Kauniaisiin!

Fysione on Kauniaisten keskustassa sijaitseva pienyritys, jonka palveluihin kuuluvat osteopatia, fysioterapia, hieronta, juoksu- ja fysiikkavalmennus sekä ravitsemusterapia. Jatkuvasti kasvavan kysynnän vuoksi haemme joukkoamme täydentämään joko koulutettua hierojaa, osteopaattia, naprapattia ja/tai fysioterapeuttia.

Etsimme tiimiimme yrittäjähenkistä terveydenhuollon ammattilaista toimimaan ammatinharjoittajana. Asiakastyön lisänä pääset kehittämään toimintaa ja vaikuttamaan päivittäiseen työhösi. Arvostamme kehitysmyönteistä asennetta, ja toivomme, että voimme tukea sinun kasvua ammattilaisena, mutta mielellämme otamme oppia myös sinulta!

Työskentely on mahdollista kokopäiväisesti tai osa-aikaisesti. Työajat ovat mahdollista sopia joustavasti aamu-, päivä- ja/tai ilta-aikaan, lisäksi myös viikonlopputyöskentely on mahdollista niin halutessasi.

Tarjoamme sinulle työpaikan mukavalla ja jatkuvasti kasvavalla asiakaskunnalla hyvällä paikalla Kauniaisissa sekä kannustavan, joustavan ja viihtyisän työympäristön! Käytössäsi on myös mahdollisuus kollegiaaliseen työskentelyyn ja konsultaatioon osteopaatin, hierojan, fysioterapeutin sekä ravitsemusterapeutin kanssa. Käyttöösi saat myös juuri valmistuneen vastaanottohuoneen sekä kuntosalivälineistön (mm. levypainotanko painoineen, kahvakuulia, leuanvetotanko ja puolapuut) sekä valokennot nopeuden mittaamiseen ja voimalevyt sekä levytangon nopeusmittarin.

Kolahtiko työpaikka? Hienoa! Lisätietoja saat soittamalla puhelinnumeroon 044 350 4345!

Voit lähettää vapaamuotoisen hakemuksen osoitteeseen lassi.luoto@fysione.com.

Paikat täytetään heti sopivan työntekijän löydyttyä!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:lassi.luoto@fysione.com