lähihoitaja tai hoiva-avustaja tai sairaanhoitaja, Ikifit Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 19.1.2024
  • Hae viimeistään 21.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Täytä tässä avoin hakemus, kun olet kiinnostunut Turun ja Raision toimipaikoistamme.

Huomioithan, että meillä ei ole välttämättä tällä hetkellä tarjolla haluamaasi työtä. Tietosi jäävät kuitenkin järjestelmäämme. Voit seurata vapaita paikkojamme osoitteessa: https://www.ikifit.fi/meille_toihin.html

Meillä työskennellään ammattitaidolla ja suurella sydämellä. Asumispalvelumme on tarkoitettu tuettua ja turvallista asumisympäristöä tarvitseville ikääntyville henkilöille. Hyvinvointikotimme tarjoavat laadukkaita ympärivuorokautisia asumispalveluita ja osassa toimipisteissämme on tarjolla myös vuokrattavia palveluasuntoja. Toimimme tällä hetkellä Pirkanmaan, Kanta-Hämeen ja Varsinais-Suomen alueella. Kaikki kotimme ovat yhteisöllisiä ja kodinomaisia.

Kerro meille:

- mitä työtä haet, mistä kaupungista ja yksiköstä
- haetko vakituista vai osa-aikaista työtä
- haetko kesätyötä
- koulutuksesi
- jos olet opiskelija, paljonko op. suoritettuna
- työkokemuksesi
- toiveet

Edellytämme:

- tehtävään soveltuvaa alan koulutusta (myös hoiva-avustajat)
- hyvää suomen kielen taitoa
- hygieniapassia
- ensiapukoulutusta
- hoitajilta lääkehoidon osaamista
- sosiaali- tai terveydenhuollon ammattihenkilön ammattioikeus on oltava todennettavissa JulkiTerhikistä
- työntekijän on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote (alk. 1.1.2024)

Haluamme tarjota työntekijöillemme avoimen ja joustavan työilmapiirin, jossa jokainen tiimin jäsen on aidosti tärkeä. Työkavereiksi haluamme hyviä tyyppejä, jotka arvostat kollegoiden taitoja ja jakavat osaamistaan muille. Työn tueksi tarjoamme toimivat tilat ja nykyaikaisen työympäristön. Haluamme pitää työntekijöistämme hyvää huolta. Siksi meillä on lakisääteistä laajemmat työterveyspalvelut, ePassi työkyvyn ylläpitämiseen ja ravintoetu arjen jaksamisen tueksi.

Ikifit Oy on kotimainen asumis-, kuntoutus- ja lääkäripalveluja tuottava yritys. Ikifitin toiminnan lähtökohtana on tuoda ikääntyvälle turvaa, iloa ja terveyttä sekä parantaa asiakkaan elämänlaatua. Tärkeitä arvoja ovat turvallisuus, kiireettömyys sekä asiakkaan toiveiden ja tarpeiden kuuleminen.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ikifit.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=294&jbid=8#login_form