Tarjoilija - Särkänlinna, Olo Collection Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 18.1.2024
  • Hae viimeistään 16.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Hae mukaan tarjoilijaksi Ravintola Särkänlinnaan kesäksi 2024!

Jos haluat kokea jotain ainutlaatuista työelämässä, niin kesä Särkässä on kyllä meidän mielestä just sitä. Täällä ollaan saaristofiiliksissä (jo pieni lauttamatka töihin takaa sen), mutta silti stadi on ihan vieressä. Kesän aikana pääset mukaan myös moneen tapahtumaan, kuten häihin ja rapujuhliin.

Särkänlinna on yksi Helsingin rakastetuimpia kesäravintoloita. Ruokalistamme nojaa parhaisiin raaka-aineisiin, ja kotimaisiin ruokasesonkeihin. Meille laatu on tärkeää ja sen eteen tehdään paljon töitä. Kesän mielenkiintoisinta ravintolaa luotsaa Michelin tähden ansainneen ravintolan Olon kokenut vetäjäpari Katja Henttunen ja Tuomas Vierelä.

Nyt sinulla on loistava tilaisuus päästä osaksi Ravintola Särkänlinnan tiimiä, sillä etsimme joukkoomme tarjoilijoita kesäkaudelle 2024. Työt alkavat toukokuussa kestäen syyskuun loppupuolelle saakka.

Odotamme sinulta:

- Muutaman vuoden työkokemusta AC-tarjoilijan tehtävistä

- Hyvää englannin kielen taitoa. Suomen kieli katsotaan eduksi

- Kunnianhimoa ja oma-aloitteellisuutta työtäsi kohtaan

- Asiakaskeskeistä ajattelua

- Hyviä yhteistyötaitoja

- Hygieniapassia

- Innokasta ja toimeen tarttuvaa otetta työhön

- Positiivista ja joustavaa asennetta

Tarjoamme sinulle ammattitaitoisen ja mukavan tiimin lisäksi myös ainutlaatuiset henkilöstöedut. Meillä pääset nauttimaan mm:

- 50 % alennuksesta ruokailuista ravintoloissamme.

- Työterveyshuollosta Mehiläisessä ja 10 %:n alennuksesta Hampaasi-hammaslääkäriaseman palveluista.

- Epassin liikunta-, kulttuuri-, hyvinvointi- tai matkustuspalveluista.

- CaPS-hankintapalvelun jäseneduista lukuisille erilaisille, vaihtuville palveluntuottajille.

Perehdytämme työhön hyvin ja täällä myös oppii paljon muutamassa kuukaudessa. Ja mikä parasta: kesän jälkeen on usein mahdollista jatkaa töitä jossain toisessa ravintolaperheemme ravintolassa.

Hae siis rohkeasti mukaan!

Mikäli jokin jäi vielä mietityttämään, lisätietoja tehtävästä voit tiedustella HR-spesialisti Milla Kangaspunnalta, milla.kangaspunta@olo-collection.fi. (mailto:milla.kangaspunta@olo-collection.fi) Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Miksi Olo Collection?

Meillä Olo Collectionilla intohimomme on saada elämä maistumaan paremmalta! Meille on tärkeää, että jokainen työntekijämme pääsee loistamaan ja toteuttamaan haaveitaan. Me olemme toteuttaneet omia haaveitamme luomalla ravintolaperheen, jonka jokaisella ravintolalla on oma vahva sielunsa.

Ravintolamme ja niissä työskentelevät alan ammattilaiset ovat persoonallisia kukin omalla tavallaan - ja se saa näkyä. Yhteistä meille kaikille on tekemisen meininki, keskinäinen kunnioitus sekä halu luoda asiakkaillemme ikimuistoisia kokemuksia suurella sydämellä ja henkilökohtaisesti. Saimme sekä vuonna 2022 että 2023 Future Workplaces -sertifikaatin osoituksena siitä, että työntekijöillemme tärkeät asiat toteutuvat meillä hyvin. Jatkamme ylpeänä tätä kehitystä, ja tavoitteemme onkin olla työntekijöillemme paras mahdollinen ravintola-alan työpaikka.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://rekry.olo-collection.fi/jobs/3520923-tarjoilija-sarkanlinna