Sairaanhoitaja kesätöihin kotihoitoon, Med Group Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 18.1.2024
  • Hae viimeistään 17.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsitkö kesäksi mukavaa tekemistä merkityksellisen työn parissa ja haluat kerryttää arvokasta työkokemusta alallasi? Meidän tiivis ja toisiaan tukeva kotihoidon tiimi toivottaa sinut tervetulleeksi kesätöihin ONNIlle!

Olet etsimämme henkilö, jos koet arvomme omaksesi päivittäisessä työssäsi: luotettavuus, ystävällisyys ja joustavuus. Olet positiivisen elämänasenteen omaava henkilö ja sinulla on halua kehittää toimintaamme. Voit olla valmis sairaanhoitaja tai loppuvaiheen opiskelija. Et tarvitse aikaisempaa kotihoidon kokemusta, sillä sinut perehdytetään huolellisesti tehtävään. Sinulla on ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus. Oman auton käytöstä maksamme valtion matkustussäännön mukaiset kilometrikorvaukset.

Me ONNIlla ymmärrämme, että koti on ihmisen rakkain paikka. Tuemme kotona asuvan asiakkaan toimintakykyä ja mahdollistamme kotona asumisen yksilöllisen tarpeen mukaisesti. Kotihoidon palvelut tukevat asiakasta niissä päivittäisissä toiminnoissa, joissa asiakas ei suoriudu itsenäisesti. Sairaanhoitajana vastaat yhdessä lähihoitajien ja tiimiesihenkilön kanssa kotihoidon asiakkaiden laadukkaasta hoidosta sekä asiakkaiden hoidollisten toimenpiteiden suorittamisesta. Toimit tiimisi sairaanhoidon ja hoitotyön asiantuntijana, ja roolissasi kehität hoitotyötä yhdessä moniammatillisen tiimin kanssa.

Kesätyöntekijöille tarjoamme:

Joustavan aloitusajankohdan ja työsuhteen keston

Kattavan perehdytyksen

Kokemusvuosiesi mukaan 15,92 - 17,35 /h + vuorokohtaiset lisät. Maksamme sinulle tehdyt tunnit 2 kertaa kuukaudessa (kuukauden 13. ja 28. päivä). Työtä teemme kahdessa vuorossa, arkisin ja viikonloppuisin.

Keikkatyötä ennen kesää ja työmahdollisuuksia kesän jälkeen

Vastuullisen, luotettavan ja kotimaisen työnantajan

Tradeka-konsernin huikeat edut (mm. alennukset Restelin ravintoloihin). Lue lisää ONNIn kattavista henkilöstöeduista täältä: ONNIn henkilöstöedut - ONNI rekry (onnion.fi) (https://www.onnion.fi/rekrytointi/henkil%C3%B6st%C3%B6edut)

Mukavat ONNIlaiset työkaverit

Odotamme jo kuulevamme sinusta! Hakemuksen tekemiseen menee vain muutama minuutti, joten jätä hakemuksesi jo tänään. Haastattelemme hakijoita talven aikana ja sovimme töiden aloituksesta joustavasti. Tehtävään valittavan henkilön on esitettävä sosiaali- ja terveydenhuollon valvontalain edellyttämä rikosrekisteriote 1.1.2024 alkaen.

Mikäli sinulla heräsi mitään kysyttävää, ole rohkeasti yhteydessä Kaisu Kankkuseen, kaisu.kankkunen@onnion.fi, puh. 0445319603.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://rekry.onnion.fi/jobs/3532008-sairaanhoitaja-kesatoihin-kotihoitoon