Varhaiskasvatuksen lyhytaikaiset sijaisuudet Tamm, Tammelan kunta
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 18.1.2024
  • Hae viimeistään 11.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tehtävänkuvana varhaiskasvatuksen opettaja, varhaiskasvatuksen lastenhoitaja tai ryhmäavustaja. Mikäli olet kiinnostunut sijaisuuksista Tammelan varhaiskasvatuksessa, rekisteröidy sijaisrekisteriimme täyttämällä hakemus Kuntarekryyn. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisissa sijaisuuksissa.
Sijaisuudet voivat olla kestoltaan lyhytaikaisia, päivän kestäviä tai muutaman päivän kestäviä sijaisuuksia. Pidemmistä sijaisuuksista avaamme erillisen haun.

Varhaiskasvatuksen sijaisuudet ovat päiväkodin lapsiryhmissä. Lasten iät vaihtelevat ryhmissä 1-6 -vuoden välillä. Sijaisen palkkaamisessa eduksi katsomme varhaiskasvatuksen koulutuksen ja työkokemuksen. Päiväkodeissa puhutaan suomen kieltä. Mikäli sinulla on suomen kielen lisäksi muuta kielitaitoa, voit kirjoittaa siitä hakemukseen. Hakemuksessa voit myös esitellä itseäsi ja osaamista, josta sinulla on hyötyä varhaiskasvatuksen työtehtävissä.

Varhaiskasvatuksen lyhytaikaisten sijaisuuksien ilmoitus on auki toistaiseksi. Mikäli et ole käytettävissä sijaiseksi, muistathan kirjata käytettävyysmuutoksen Kuntarekryyn, ettemme turhaan ole sinuun yhteydessä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/TAM-06-1-24/fi_FI