Laitoshuoltaja kesätyö Savonlinna 2024, Etelä-Savon hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 17.1.2024
  • Hae viimeistään 30.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Kesätyöt sijoittuvat Savonlinnaan ja sen lähialueille, Savonlinnan keskussairaalaan ja sosiaali- ja terveyskeskukseen, palveluasumiseen Kerimäelle, Savonrannalle, Punkaharjulle ja Enonkoskelle.

Työpisteinä ovat sekä vuodeosastot, toimenpideyksiköt, palvelutalot, kuntoutusyksiköt että julkiset tilat. Työtä tehdään pääasiassa kahdessa vuorossa, mahdollisuus myös kolmivuorotyöhön. Laitoshuoltaja huolehtii päivittäisistä siivoustehtävistä ja osallistuu tarvittaessa ruoka- ja vuodehuoltotehtäviin.

Haastatteluja ja valintoja tehtäviin tehdään jo hakuajan kuluessa.

Eloisa tarjoaa yli 60 päivää kestäviin työsuhteisiin etua käytettäväksi liikuntaan, kulttuuriin ja hyvinvointiin. Haluamme, että viihdyt ja voit meillä hyvin.

Kelpoisuusvaatimuksena on alan ammatillinen perustutkinto, ammattitutkinto tai muu tehtävään soveltuva koulutus. Kesäsijaisuuksia täytettäessä myös alan opiskelijat tai siivousalalla toimineet huomioidaan. Eduksi luetaan aikaisempi kokemus siivoustyöstä.
Etsimme työtä pelkäämättömiä, 18 vuotta täyttäneitä työntekijöitä laitoshuoltajiksi Koulutuksen puuttuminen ei ole esteenä kesätyön hakemiselle. Palvelussuhteessa noudatetaan koeaikaa.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/577001/fi_FI