Sairaanhoitaja KESÄTYÖ, Kaunialan Sairaala Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 16.1.2024
  • Hae viimeistään 15.4.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Sairaanhoitaja tai sairaanhoidon opiskelija (yli 140 ops.), tule kesätöihin Kaunialan Sairaalaan toteuttamaan kuntoutusta tai hoiva- ja sairaalapalveluita! Meillä parhaista parhaimmat työkaverit ja viihtyisä työilmapiiri takaavat sen, että töihin on mukava tulla!

Toivomme, että olet tiimipelaaja ja arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, vastuuntuntoisuutta ja innokasta työotetta sekä hyvää suomen kielen taitoa.

Kaunialan kuntoutussairaalatoiminta on laajentunut, ja profiili on muuttunut akuutimpaan suuntaan Tarjoamme sinulle kesätyöpaikan, jossa työskentelee yhteensä noin 300 ammattilaista. Pääset tekemään työtä moniammatillisissa ja aktiivisissa tiimeissä, joissa vallitsee avoin ja iloinen ilmapiiri.

Kauniala tarjoaa kattavat henkilöstöedut. Henkilökunta voi mm. varata maksutta uima-allas- ja liikuntasalivuoroja itselleen ja perheelleen ja käyttää Kaunialan kuntosalia.

Lisäksi palkitsemme kesätyöntekijöitämme (joiden työsuhde kestää vähintään kaksi kuukautta kesä-elokuun aikana) kesä-ePassilla. Kesän 2024 ePassi-etuus kesäsijaisille on 100,00 ePassin liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietua.

Edellytämme tartuntatautilain (12227/2016) 48 § mukaista rokotussuojaa.

Työaikamuotona on jaksotyö, ja voit itse vaikuttaa työvuoroihisi ja sopia joustavasti myös yksilöllisistä työaikajärjestelyistä.

Noudatamme yksityisen terveyspalvelualan työehtosopimusta.

Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan.

Asiantuntijat Jenni Kaikkonen jenni.kaikkonen@kauniala.fi
ja Marja Liimatainen marja.liimatainen@kauniala.fi
kertovat mielellään lisää tehtävästä. Voit myös soittaa Jennille puh. 044 488 0884 tai Marjalle puh. 050 387 1458.

Jos haluat liittyä joukkoomme kesäksi ja olla osa mukavaa työyhteisöä, lähetäthän hakemuksesi 15.4.2024 mennessä. Käsittelemme hakemukset nopeasti ja käynnistämme haastattelut jo hakuaikana.

Käy tutustumassa:

Kaunialan Sairaala https://www.kauniala.fi (https://www.kauniala.fi/)
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ura.kauniala.fi/jobs/3522813-sairaanhoitaja-kesatyo