Keittiöpäällikkö, Meritulli Ravintolat Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 16.1.2024
  • Ilmoitus on toistaiseksi voimassa
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Keittiöpäälliköksi 1.5 avattavaan viihtyisään merenranta kesäravintolaan Kokkolaan.
Keittiöpäällikkönä vastaat keittiöstä, osaltasi ruokalistan suunnittelusta ja toimit esihenkilönä muulle keittiön henkilökunnalle.
Ruokalistalta löytyvät Artesaani pizzat, antipastit, keitot, ruokaisat salaatit, yms.
Ravintolan sisätiloissa 80 asiakaspaikkaa, sekä ulkoterasseilla +70 paikkaa.
Ravintola avataan Vappuna, 1.5.
Vapun lisäksi toukokuussa avoinna pe,la,su
Kesä-heinä ja elokuussa avoinna ma-su
Syyskuussa avoinna pe,la,su
Tes palkkaus + lisäksi esihenkilönä tulokseen perustuva bonus.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:tomiyrjana@gmail.com