Sijaisuuksia puhtauspalvelussa, Rauman kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 16.1.2024
  • Hae viimeistään 23.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tuotamme asiakkaittemme kumppanina terveyttä ja hyvinvointia edistäviä ruoka- ja puhtauspalveluja. Meillä työskentelee päivittäin 120 alan ammattilaista. Toimimme Rauman kaupungin päiväkodeissa, kouluissa ja lukuisissa muissa kohteissa.
Tarjoamme työntekijöillemme mahdollisuuden hyödyntää ammattitaitoaan monipuolisissa työtehtävissä ja ohjaamme jokaista löytämään osaamistaan ja kiinnostustaan vastaavia työtehtäviä. Tuemme työntekijöiden ammatillista kehittymistä tarjoamalla kannustavia koulutus- ja urapolkuja sekä mahdollisuuden työskennellä eri työkohteissa monipuolisissa ruoka- ja puhtauspalvelun työtehtävissä. Vaihtoehtoja on monia - ellet ole vielä ammattilainen, voit myös pätevöityä mm. oppisopimuskoulutuksen avulla.

Hakijalta edellytämme alan perustutkintoa tai muuta vastaava koulutusta. Työkokemus luetaan eduksi. Työtehtäviin sisältyy laitoshuoltajan tehtäviä.

Odotamme että kannat vastuun työstäsi ja työympäristöstäsi, pidät lupauksesi ja pyrit aina erinomaiseen laatuun. Arvostamme työtehtävien hoitamisessa asiakaslähtöistä palveluasennetta, hyviä tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja, kykyä toimia nopeasti muuttuvissa olosuhteissa
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/RAU-10-44-23/fi_FI