Mielekkään vapaa-ajan mahdollistaja, kesätyö, MATROCKS OY
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 16.1.2024
  • Hae viimeistään 30.4.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Olisitko tämän kesän näin? Ehkä tällä kertaa toiset kuviot? Olisitko tämän kesän näin, syksyllä jatkuisivat hyvät kuviot? Mahtavat työkeikat ja muut!

Kesätöitä? Joko niitä nyt haetaan, no kyllä! Me haemme nyt mahtavaan ja monituiseen työyhteisöömme tekijöitä, kesätyöntekijöitä, sellaisia jotka voisivat jo mahdollisesti aloittaa jo keväällä (tai tule kesällä, jos se on parempi). Työt voisi todella aloittaa sovitellusti jo hyvissä ajoin ennen kesää ja sitten niitä voisi jatkaa syksyllä, jos halua on. Etsimme ihmisiä, joilla uppoavat tarpeen tullen varpaat santaan, eivät huolehdi turhista, mutta tietävät missä on jäätelökioski. Osaavat tarvittaessa maata kalliolla rauhassa ja toisinaan mennä villinä virtaan.

Olet joko sosiaali-, terveys-, ohjaus- tai kulttuurialan ihminen, jolla on kokemusta asiakkaista vaarista vauvaan ja hykerryttävä heittäytymisen taito. Työskentelemme hyvin monenlaisissa asiakastilanteissa sekä paikoissa ja isoin asiakasryhmämme ovat erilaiset lapset ja nuoret sekä nuoret aikuiset. Meillä pääset työskentelemään sopivan laajan työnkuvan parissa, käyttämään monipuolista osaamistasi joka päivä ja olemaan osa työyhteisöä, johon ovat tervetulleita kaikenlaiset hedelmät ja marjat aina tuotteliaasta tyrnistä aurinkoiseen ananakseen (happamista sitruunoista emme ole kovin iloisia). Työskentelemme paljon yksin, mutta yhteisöstämme saat aina tuen päivään kuin päivään. Ja vaikka olisit "vain" ylempiä aloja opiskeleva henkilö, älä huoli, meillä voi olla töitä myös sinulle, sopimuksen mukaan :)

Työskentelyalueemme on koko Pirkanmaa, joten töitä löytyy sen monista kolkista.
Tampere, Orivesi, Valkeakoski, Ylöjärvi, Nokia, Pirkkala, Kangasala, Sastamala ovat kaikki paikkakuntia, joista meillä asiakkaita löytyy. Haluaisitko kenties keskittyä vain johonkin alueeseen?

Kun käyt tutustumassa kotisivuihimme ja sosiaaliseen mediaan, älä peljästy, ei kukaan ole kerrasta toiminta-ajatustamme ymmärtäneet. Mutta ne, jotka ovat, viihtyvät talossa erinomaisesti.
---

Vastaamme kaikille hakijoille, mutta joskus vettä ehtii virrata Tammerkoskessa enempi kuin toisinaan. Ole aktiivinen, ja osallistu avoimiin rekrytilaisuuksiin.

Voit myös tulla toimitilaamme (Papinkatu 21 TT 6, 33200 Tampere) tutustumaan työhömme leppoisan juttelun merkeissä. Päivät ovat seuraavat:
- Ti 16.4 klo 18. Tapahtumaan on ennakkoilmoittauminen, ilmoittaudu Joonakselle; joonas@matrocks.fi tai 0407476117 viimeistään ke 10.4.
----

Olisitko sinä yksi matrockseista, oletko sinä se ainua, jota etsitään?

Meneppä täyttämään työhakemus tästä: https://matrocksoy.teamtailor.com/

Haethan vain yhtä paikkaa kerrallaan. Hakuun tarvitset ajantasaisen CV:n.

Työ alkaa heti sopivien henkilöiden löydyttyä (tai kesällä, jos se on yhteinen päätöksemme).

Palkkaus: Yksityisen sosiaalipalvelualan TES, palkkaluokka G20C.

Oletko kenties lähihoitaja, ohjaustoiminnan artenomi, nuoriso- ja yhteisöohjaaja, sosionomi, yhteisöpedagogi, sosiokulttuurisen työ ammattilainen, fysioterapeutti, liikunnanohjaaja tai jokin muu? Meillä sopii monenlainen taitaja.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://matrocksoy.teamtailor.com/jobs/3510729-mielekkaan-vapaa-ajan-mahdollistaja-kesatyo