Tule keikkatyöhön varhaiskasvatukseen, Loviisan kaupunki / Lovisa stad
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2024
  • Hae viimeistään 31.8.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Loviisa on kaksikielinen kaupunki meren lähettyvillä, jossa asuu alle 15 000 asukasta. Meillä on yhdeksän päiväkotia ja yksi ryhmäperhepäiväkoti. Luonnonläheisyys ja kaksikielisyys ovat vahvuuksiamme. Panostamme toimiviin työmenetelmiin ja lasta arvostavaan työtapaan.

Etsimme nyt aidosti lastenhoitotyöstä kiinnostuneita SIJAISIA eripituisiin sijaisuuksiin suomen- ja ruotsinkielisiin yksiköihimme. Tehtäviä ovat pääasiassa lastenhoitajan ja ryhmäperhepäivähoitajan tehtävät. Sijaisuudet vaihtelevat yhdestä päivästä useisiin viikkoihin.

Eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen lasten ja nuorten parissa työskentelystä sekä alan koulutuksen, mutta meillä voit myös kerryttää alan kokemusta. Varhaiskasvatuksen sijaisilta edellytämme 18 vuoden ikää sekä voimassa olevaa rikosrekisteriotetta annetun lain (504/2002) mukaisesti.

Mikäli olet kiinnostunut sijaisuuksistamme, rekisteröidy sijaisrekisteriimme täyttämällä hakemus "hae työpaikkaa"-linkin kautta. Tarjoamme eripituisia sijaisuuksia sekä suomen- että ruotsinkielisissä päiväkodeissa. Mikäli olet kiinnostunut työstä vain tietyissä yksiköissä, merkitse se lisätietoihin.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/380590/fi_FI