Kesätyö, Mainiokoti Ahvenisto, Hämeenlinna, Mehiläinen Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2024
  • Hae viimeistään 31.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Kesätyö, Mainiokoti Ahvenisto, Hämeenlinna

Tule mukaan rakentamaan kodin tuntua Mainiokoti Ahvenistoon Hämeenlinnaan.

Haemme joukkoomme kesäksi hoiva-avustajia, lähihoitajia sekä sosiaali- ja terveysalan opiskelijoita määräaikaisiin työsuhteisiin kauniiseen kartanomaiseen kotiimme Ahveniston harjun kupeeseen.

Mainiokoti Ahvenisto tarjoaa ympärivuorokautista hoivaa ikäihmisille, joten toivomme, että olet aidosti kiinnostunut ikäihmisten parissa työskentelystä ja koet, että hoivatyö voisi olla juuri sinun juttusi kesän ajan.

Mikäli kiinnostuit, voit olla suoraan yhteydessä minuun tai hakea tehtävää rekrytointijärjestelmämme kautta. Mutta haethan mahdollisimman pian, sillä kesätyöpaikat täytetään aina heti sopivan henkilön löytyessä.

Laki sosiaali- ja terveydenhuollon valvonnasta astui voimaan 1.1.2024. Tehtävään valittavien ikääntyvien kanssa työskentelevien on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.

Kerron sinulle mielelläni lisää meillä olevista kesätyö mahdollisuuksista:
Yksikönjohtaja Minna Mäntylä
040 514 0683 (arkisin klo 8-16)
minna.mantyla@mainiokodit.fi

Sen tuntee, kun tulee kotiin.

Mainiokotien missiona on luoda parempaa hoitoa Suomeen mahdollistamalla jokaiselle asukkaalle yksilöllinen ja hyvä elämä. Panostamme Mainiokodeissa laadukkaaseen hoivaa, hoitoon ja ohjaukseen, maukkaaseen ruokaan, turvallisuuteen, yhteisöllisyyteen sekä siihen, että jokaisella asiakkaalla on oma viihtyisä koti. Mainiokotien brändin symboli, räsymatto, kuvaa koko elämän kirjoa iloineen ja suruineen.

Mainiokodit on osa Mehiläistä. Mehiläisen sosiaali- ja terveyspalveluiden ammattilaiset työskentelevät joka päivä tinkimättömästi yksityis-, yritys- ja hyvinvointialueasiakkaidemme hyväksi. Tervetuloa mukaan vahvistamaan ammattilaistemme joukkoa!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://mehilainen.wd103.myworkdayjobs.com/mainiokodit_careers/job/Hmeenlinna-Sammontie/Kesty--Mainiokoti-Ahvenisto--Hmeenlinna_R0028120