Hotelli- ja ravintola-alan kesätyöntekijät, Veljekset Keskinen Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2024
  • Hae viimeistään 31.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Suomen suurin Kyläkauppa etsii kesälle 2024 kausityöntekijöitä:

Etelä-Pohjanmaalla Tuurissa, reilun 500 asukkaan kylässä sijaitseva Kyläkauppa on Suomen suurin tavaratalo.
Kyläkauppa rakentuu useista yksiköistä. Tavarapuotina tunnetun tavaratalon ja elintarvikemyymälä Ruokapuodin lisäksi Kyläkauppaan kuuluu Pihamyymälä, Muotioutlet Hotelli OnnenTähti, Karavaanarialue Onnela sekä monipuolinen ravintolamaailma kahviloineen, Kyläkaupan Bensa-asema, Hotelli Alavus sekä kauppakatu ulkopuolisine yrittäjineen.
Kyläkaupassa vierailee yli 6 miljoonaa vuosittaista kävijää. Pelkästään Kyläkaupassa asiointi on elämys, mutta asiakkaille halutaan kuitenkin antaa enemmän ja siksi Kyläkaupassa tapahtuu aina jotain. Kyläkaupan ainutlaatuiset tapahtumat ja elämykset tarjoavat uusia kokemuksia ympäri vuoden.
Haemme tulevalle kesälle kausityöntekijöitä moniin eri tehtäviin ja eri pituisiin työsuhteisiin. Työtä on tarjolla kaupan ja logistiikan työtehtävissä sekä majoitus- ja ravintola-alan työtehtävissä.
Täytä hakemus, kerro osaamisestasi ja kiinnostuksen kohteistasi, lisää mahdollinen ansioluettelosi/CV ja kerro meille, miksi valitsisimme juuri sinut.
Tärkeintä Kyläkaupan kesässä on asenne ja halu omalta osaltaan tehdä asiakkaiden vierailusta Kyläkaupassa unohtumaton kokemus.
Etsimme työhön iloisia ja ahkeria kesätyöntekijöitä. Arvostamme asiakaspalveluasenteen lisäksi reipasta ja sinnikästä työotetta. Tarjoamme sinulle mukavan ja asiantuntevan työyhteisön, hyvän perehdytyksen sekä näköalapaikan Kyläkaupan unohtumattomaan kesään.
Täytä hakemus mahdollisimman pian ja tule kesäksi osaksi Kyläkaupan työyhteisöä! Hakuaika 31.5.2024 asti. Teemme valintoja jo hakuajan kuluessa.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta http://www.tuuri.fi/info/tyopaikat