Kesätöihin laitoshuoltajaksi, A-klinikka Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2024
  • Hae viimeistään 30.4.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
A-klinikka Oy on päihde- ja mielenterveyspalvelujen erityisosaaja. Meillä on toimipisteitä yli 10 paikkakunnalla ja palveluissamme työskentelee noin 500 sosiaali- ja terveysalan ammattilaista. Tule tekemään merkityksellistä työtä kehittyvässä, vastuullisessa organisaatiossa.

Haemme nyt laitoshuoltajaa Pyhtään A-klinikkakotiin kesälle 2024.

Työsuhde sijoittuu 1.6.2024-31.8.2024 väliselle ajalle sopimuksen mukaan.

A-klinikkakoti Pyhtää tarjoaa sekä ympärivuorokautista palveluasumista että yhteisöllistä asumista päihdekuntoutujille. Ympärivuorokautinen palveluasuminen tarjoaa päihteettömän asuinympäristön, jossa asukkaita hoitaa ja ohjaa päihdetyöhön koulutettu henkilökunta. Yhteisöllinen asuminen tarjoaa osittain toimintakykyisille päihdeongelmaisille valvotun ympäristön päihteettömän elämäntavan tukemiseksi.

Laitoshuoltajan tehtävä

Laitoshuoltajan tehtävässä vastaat yksikön yleisten tilojen ja ympärivuorokautisen asumisen asukashuoneiden siisteydestä ja yksikön avustavista tehtävistä (pyykkihuolto, lakanoiden vaihto, apuvälineiden puhdistus, alusastioiden desinfiointi, tarvikekaappien täyttö). Laitoshuoltaja hallitsee siivouskemikaalit, työvälineiden käytön, hygienian sekä tehokkaat ja työntekijää säästävät työtavat. Tehtävässä vastaat yksikön siivoussuunnitelman toteuttamisesta. Työaika on pääsääntöisesti arkisin ma-pe klo 7.00-15.00.

Hakijalta edellytämme

- Laitoshuoltajan ammattitutkinto, huomioimme myös alan opiskelijat
- Hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot
- Tartuntatautilain 48 §:n mukainen rokotussuoja
- Aiempi laitoshuoltajan työkokemus katsotaan eduksi

Mitä tarjoamme

Liity moniammatilliseen tiimiimme osaksi loistavaa työyhteisöä. Saat kattavan perehdytyksen, ammattitaitoisen tiimin tuen ja mukavat työkaverit. Palkitseminen meillä on tasa-arvoista ja yhdenmukaista. Palkkaus on kokemuksesi mukaan yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen mukainen.

Tervetuloa meille tekemään merkityksellistä ja vaikuttavaa työtä. A-klinikalla välitämme toisistamme, asiakkaistamme ja ympäröivästä yhteiskunnasta.

Lisätiedot ja hakemukset

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Lotta Kontra, p. 045 657 5794, lotta.kontra@a-klinikka.fi.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmän kautta mahdollisimman pian, sillä tehtävä voidaan täyttää heti sopivan hakijan löydyttyä.

Tutustu toimintaamme tarkemmin: https://www.a-klinikka.fi/toimipisteet/pyhtaa/a-klinikkakoti-pyhtaa
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://a-klinikka.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=564&jbid=8#login_form