Laivatarjoilija, Royal Line Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 12.1.2024
  • Hae viimeistään 15.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Royal Line Oy etsii kansimies-tarjoilijoita laivoilleen kesäkaudeksi 2024. Töiden aloituksen ajankohta sijoittuu huhtikuun puolestavälistä kesäkuun alkuun ja lopetuksen ajankohta elokuun puolestavälistä syyskuun loppuun. Myös osa-aikaiset työsuhteet ovat tietyin ehdoin mahdollisia järjestää.

Kansimies-tarjoilijan työnkuva koostuu laivalla asiakkaiden palvelemisesta ravintolassa, keittiön kanssa ruokien esille laittamisesta ja aluksen liikennöintiin liittyvistä huolto- sekä turvallisuustoimista.

Etsimme asiakaspalveluhenkisiä, ahkeria ja luotettavia tarjoilijoita sekä kansimiehiä. Katsomme kaikki aiemmat työkokemukset, kielitaidot ja asenteen hyväksesi rekrytointiprosessissa, mutta aiempi työkokemus laivalta ei ole välttämätöntä. Järjestämme alkukaudesta koulutustilaisuuden, jossa saat tarvittavan pätevyyden aluksellamme kansimiehenä toimimiseen.

Työ laivoillamme on päivä- ja iltatyötä. Pääsääntöisesti työpäivän pituus on noin 7-11 tuntia. Palkkaus tapahtuu alan työehtosopimuksen mukaisesti, mutta olemme myös valmiita neuvottelemaan palkkauksesta kyvykkyytesi ja kokemuksesi mukaisesti.

Tule mukaan Royal Linelle tuottamaan laadukkaita risteilypalveluita asiakkaillemme!

Kysymykset ja hakemukset voi lähettää sähköpostitse osoitteeseen toimisto@royalline.fi tai puhelimitse soittamalla numeroon +358 50 3888031 (arkisin klo 11-16).
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:toimisto@royalline.fi