Lähihoitaja, kesätyö, Palvelutaloyhdistys KOSKENRINNE ry
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 12.1.2024
  • Hae viimeistään 31.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
KESÄTYÖ

Olemme kotkalainen asumispalveluja ikäihmisille tuottava toimija, joka tunnetaan sekä luotettavana palveluntuottajana, että työnantajana jo vuosikymmenten ajan. Kesälomakauden alkaessa tarvitsemme kaikkiin neljään toimipisteeseemme hoitotyön ammattilaisia. Suurella todennäköisyydellä kesälomasijaisuus poikii töitä sinulle myös kesän jälkeenkin.

Etsimme reippaita ja vastuuntuntoisia lähihoitajia tai lähihoitaja opiskelijoita. Meillä pääset työskentelemään, joko vanhusten ympärivuorokautisen palveluasumisen tai yhteisöllisen asumisen yksiköissä, tai vaikkapa molemmissa. Nämä kaksi erilaista hoitotyön maailmaa antavat sinulle mahdollisuuden työskennellä erilaisissa ympäristöissä ja mahdollisuuden tutustua ikäihmisten arkeen ja rikastuttaa sitä juuri sinun persoonallasi ja erityisosaamisellasi. Me maksamme sinulle kilpailukykyistä palkkaa noudattaen yksityisten sosiaalipalvelualojen työehtosopimusta. Tämän lisäksi panostamme työnantajana työhyvinvointiin mm. aktiivisella Tyhy-toiminnalla, toimivalla työterveyshuollolla ja joustavalla työvuorosuunnittelulla, johon itse pääset vaikuttamaan.

Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian. Palkkaamme hakijat heti sopivien löydyttyä.

Laki sosiaali- ja terveydenhuollon valvonnasta astui voimaan 1.1.2024. Yli kolme kuukautta kestävään työsuhteeseen valittavan henkilön on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.

Työhakemuksesi voit tehdä sivuillamme linkistä: https://www.koskenrinne.fi/rekry/meille-toihin/

Lisätietoja voit tiedustella numerosta 044 7233050 / Mari Tammelin.
Tervetuloa joukkoomme.

Tutustu meihin: https://youtu.be/ffVPkmgHv5Q
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.koskenrinne.fi/hakemukset/