Vartijoita kesätöihin Joensuuhun, Securitas Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 12.1.2024
  • Ilmoitus on toistaiseksi voimassa
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Securitas on Suomen johtava turvallisuuspalveluyritys. Tuotamme monipuolisia, laadukkaita ja yksilöllisiä turvallisuuspalveluja yrityksille, yhteisöille, julkiselle sektorille sekä kuluttajille.

Työpaikan kuvaus
Kesätyöntekijänä työtehtäväsi voivat koostua mm. aulapalvelutehtävistä, paikallisvartioinnista esimerkiksi teollisuuden kohteissa sekä Mobile Patrol -vartioinnista, jossa vuorosi aikana vastaat usean kohteen turvallisuudesta ja liikut kohteiden välillä autolla. Vartijana valvot yhden tai useamman kohteen turvallisuutta vuorosi aikana. Ennaltaehkäiset ja rajoitat vahinkoja ja tarvittaessa teet yhteistyötä viranomaisten kanssa. Työtehtävässä on monipuolisesti asiakaspalvelutehtäviä, valvomotyöskentelyä, kiinteistöjen rikos-, palo- ja kulunvalvontahälytysten käsittelyä tai erilaisiin rikos- ja häiriötilanteisiin puuttumista. Työajat vaihtelevat työtehtävien mukaan.

Pätevyys
Toivomme, että sinulla on jo kokemusta esimerkiksi aulapalveluista tai muista asiakaspalvelutehtävistä ja että hallitset hyvin tavallisten toimisto-ohjelmiston käytön.

Odotamme sinulta hyvää ja positiivista asiakaspalveluasennetta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon. Olet jämäkkä ja pystyt hoitamaan tarvittaessa hankaliakin asiakaspalvelutilanteita.

Edellytämme nuhteetonta taustaa, työkokemusta turvallisuusalalta, voimassa olevaa vartijakorttia sekä asiakaspalveluosaamista. Katsomme eduksi muut lupa - ja korttikoulutukset sekä englannin kielen taidon.

Lisätiedot
Tarjoamme mielenkiintoisia ja monipuolisia työtehtäviä. Saat hyvän perehdytyksen ja käyttöösi alan parhaat työvälineet. Tarjoamme käyttöösi myös Securitaksen monipuoliset henkilöstöedut, joihin lukeutuu mm. liikuntaetuja.

Täytä hakemus tehtävään oheisen linkin kautta. Toimithan nopeasti, sillä avoimet paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja: Tomi Konttinen, yksikön päällikkö, tomi.konttinen@securitas.fi p. 040 5366 473
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://jobs.smartrecruiters.com/Securitas/743999958553205-vartijoita-kesatoihin-joensuuhun