Lähihoitajan keikkatyö Kemin kotihoidossa, Lapin hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2024
  • Hae viimeistään 31.12.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme Lapin hyvinvointialueelle Kemin kotihoitoon
LÄHIHOITAJIA eripituisiin sijaisuuksiin ja keikkaluonteisiin tehtäviin.

Työssäsi edistät asiakkaan hyvinvointia, avustat ja ohjaat häntä tarpeen mukaan päivittäisissä toimissa sekä huolehdit lääkehoidosta. Perehdytämme sinut työhösi.
Työ on vuorotyöluonteista lähihoitajan työtä. Sijaistarpeemme vaihtelevat keikkatyöstä pidempiaikaisiin sijaisuuksiin.

Olet hoitotyöstä aidosti kiinnostunut ammattilainen tai hoitotyön opiskelija. Sinulla on aktiivinen työskentelyote ja hyvät tiimityötaidot. Ammattilaisena pystyt itsenäiseen työskentelyyn ja vastuun ottamiseen, opiskelijana sinulla on vahva tahto kasvaa hoitotyön ammattilaiseksi.

Lähihoitajan tehtävän kelpoisuusehtona on lähihoitajan tutkinto tai vastaava aikaisempi tutkinto. Tietyin edellytyksin sijaisuuksiin voidaan ottaa myös alan opiskelija.
Lähihoitajan palkka Kemin kotihoidossa on 2 500 €/kk. Keikkatyöstä palkka maksetaan tehtyjen tuntien mukaan.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa. Tehtävä edellyttää Kemin kotihoidon lääkehoitosuunnitelman mukaista lääkehoidon osaamista, joka tulee suorittaa viipymättä työn alettua. Edellytämme iäkkäiden kanssa työskenteleviltä rikosrekisteriotteen esittämistä yli 3kk kestävissä työsuhteissa. Koeaika määräytyy työsopimuksen keston mukaan.

Täytä hakemuslomake Kuntarekryssä. Kutsumme sinut haastatteluun, jossa tarkistamme kelpoisuutesi tehtävään. Keikkatyössä voit määritellä oman käytettävyytesi Kuntarekryn sähköisen kalenterin avulla.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/519593/fi_FI