Koulunkäynnin ohjaajan sijaisuudet, Mikkelin kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2024
  • Hae viimeistään 31.12.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Mikkelin kaupunki hakee sijaisia perusopetuksen koulunkäynnin ohjaajien sijaisrekisteriin sijaisuuksia varten. Sijaisuuksien pituudet vaihtelevat päivästä useisiin kuukausiin. Sijaisia tarvitaan mm. luokanopetukseen, erityisluokanopetukseen sekä henkilökohtaisiksi avustajiksi

Sijaiselta edellytetään koulunkäynnin ja aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjaajan tai vastaavaa aiempaa tutkintoa, tehtävään soveltuvaa ammatillista perustutkintoa tai soveltuvaa aiempaa kouluasteista tutkintoa. Harkinnan mukaan sijaisrekisteriin voi päästä myös muun koulutuksen omaava.

Hakemukseen tulee liittää pdf-muodossa tehtävän kannalta keskeiset tutkintotodistukset. Mikäli tutkinto on suoritettu ulkomailla, on hakemukseen liitettävä tutkintotodistuksesta virallinen suomenkielinen käännös. Lasten ja alle 18 vuotta täyttäneiden nuorten parissa työskentelevien on näytettävä esimiehelle ennen työsuhteen aloittamista rikosrekisterilain 6.2 §:n mukainen rikostaustaote.

Pyydämme jättämään sähköisen hakemuksen.

Sovi hakemuksen jätettyäsi haastatteluajasta toimistosihteeri Seija Tikkasen p. 040 129 4900 kanssa puhelimitse. Haastattelussa tulee esittää alkuperäiset työ- ja tutkintotodistukset sekä henkilöllisyystodistus.

Hakijan on itse huolehdittava hakemuksensa ja käytettävyytensä päivittämisestä rekisteriin. Yhteys- ja käytettävyystietojen ajan tasalla pitäminen on edellytys sijaisuuksien tarjoamiselle.

Lisätietoja
https://mikkeli.fi

Mikkelin kaupunki, Sivistyksen ja hyvinvoinnin palvelualue, Peruskoulut ja lukiot

Mikkeli on yhdistelmä urbaania ja maaseutumaista elämää Etelä-Savon sydämessä, kauniissa Järvi-Suomessa. Ihmisen kokoisessa Mikkelissä luovuus luo työtä ja hyvinvointia. Verraton elämänlaatu syntyy kunnioittamalla puhtaan luonnon kattausta: metsää, vettä ja ruokaa. Tasa-arvo, koulutus ja ylpeys omasta tekemisestä ovat aina olleet täällä hyvän elämän perustana. Edelläkävijöinä olemme varmoja tulevista saavutuksista ja luomme rohkeasti kehittyvän kaupungin tulevaisuutta.

Mikkelin kaupungilla työskentelee 2.200 työntekijää, joiden toiminnan ytimessä on kaupungin 55.000 asukkaan palveleminen.

Mikkelin kaupunki on savuton työpaikka.

Solmu-palvelu auttaa tarvittaessa mahdollista Mikkelin seudulle muuttajaa yksilöllisesti avaimet käteen -periaatteella. Katso lisää www.eroakiireesta.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/koulunkaynnin-ohjaajan-sijaisrekisteri-9824/