Lähihoitajia, ROVALAN SETLEMENTTI RY.
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2024
  • Ilmoitus on toistaiseksi voimassa
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Nyt sinulla on mahdollisuus päästä osaksi taitavaa ja arvostettua Rovalan Setlementti ry:n henkilöstöä. Haemme työyhteisöömme kevät- ja kesälomien eri mittaisiin sijaisuuksiin hoitajia, jotka kohtaavat asukkaat ja työkaverit ystävällisesti ja kunnioittavasti.

Sovit täydellisesti joukkoomme, jos pidät tärkeänä ikäihmisen kokonaisvaltaisen hoidon suunnitelmallisuutta yhteistyössä monen eri ammattilaisen, vapaaehtoistoimijoiden ja omaisten kanssa.

Lähellä Rovaniemen keskustaa sijaitsevassa Jokkakallion asumispalvelukeskuksessa, Teerikadulla et ole työtehtävissäsi yksin, sillä saman katon alla toimivat kotihoidon palveluasuntojen sekä ryhmäkotien Ainola, Arvolan ja Muistolan moniammatilliset työyhteisöt.

Toivomme työkavereiksi hoitotyön persoonia erilaisista taustoista. Voit olla uusimmat tiedot ja taidot omaava lähihoitaja, valmistuva lähihoitaja tai alan kokenut konkari, sillä arvostamme yhdenvertaisuutta. Rovalan Setlementti ry on yleishyödyllinen ja voittoa tavoittelematon yhdistys.

Palkkauksessa ja työehdoissa noudatetaan yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. henkilökuntaetuina mm. työterveyshuolto, mahdollisuus edulliseen työpaikkaruokailuun, työsuhteen jatkuessa yli 6kk ePassi ja työsuhdepyöräetu.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:tuija.saarelainen-stark@rovala.fi