Lähihoitaja hengityshalvaustiimiin keikkatyöhön, Med Group Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2024
  • Hae viimeistään 17.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsitkö kesäksi mukavaa tekemistä merkityksellisen työn parissa ja haluat kerryttää arvokasta työkokemusta alallasi? Meidän Kouvolassa toimiva hengityshalvaustiimimme etsii kesän ajaksi työntekijää keikkaluonteiseen tai osa-aikaiseen työhön.

Olet etsimämme henkilö, jos koet arvomme omaksesi päivittäisessä työssäsi: luotettavuus, ystävällisyys ja joustavuus. Olet positiivisen elämänasenteen omaava henkilö ja sinulla on halua kehittää toimintaamme. Voit olla valmis lähihoitaja tai sairaanhoitaja. Katsomme eduksi voimassa olevat lääkeluvat, mutta voit tarvittaessa suorittaa ne myös meillä.

Joko tunnistit itsesi, mutta vastuu hengityskoneen varassa elävän asiakkaan hoidosta rupesi jännittämään? Eipä haittaa, sillä meidän tiimissä saat kattavan perehdytyksen työhön ja hengityskoneen käyttöön. Emme jätä sinua yksin ennen kuin tunnet olosi itsevarmaksi ja luottavaiseksi työtä tehdessäsi. Meidän tiimissä ei ole tyhmiä kysymyksiä.

Me ONNIlla ymmärrämme, että koti on ihmisen rakkain paikka. Tuemme kotona asuvan asiakkaan toimintakykyä ja mahdollistamme kotona asumisen yksilöllisen tarpeen mukaisesti. Hengityshalvaustiimissä työskennellessäsi hoidat ympärivuorokautisessa tehostetussa kotihoidossa olevaa asiakasta. Tehtävänäsi on mahdollistaa asiakkaan mahdollisuus elää omannäköistään arkea mahdollisimman täydesti sekä itsenäisesti. Työtä tehdään itsenäisellä otteella asiakkaan kotona ja sitä tehdään 3 vuorossa arkisin ja viikonloppuisin.

Kesätyöntekijöille tarjoamme:

Joustavan aloitusajankohdan ja työsuhteen keston

Kattavan perehdytyksen

Lähihoitajalle 15,14 - 16,27 /h ja sairaanhoitajalle 16,91 - 18,33 /h + vuorokohtaiset lisät.

Keikkatyötä ennen kesää ja työmahdollisuuksia kesän jälkeen

Vastuullisen, luotettavan ja kotimaisen työnantajan

Tradeka-konsernin huikeat edut (mm. alennukset Restelin ravintoloihin). Lue lisää ONNIn kattavista henkilöstöeduista täältä: ONNIn henkilöstöedut - ONNI rekry (onnion.fi) (https://www.onnion.fi/rekrytointi/henkil%C3%B6st%C3%B6edut)

Mukavat ONNIlaiset työkaverit

Odotamme jo kuulevamme sinusta! Hakemuksen tekemiseen menee vain muutama minuutti, joten jätä hakemuksesi jo tänään. Haastattelemme hakijoita talven aikana ja sovimme töiden aloituksesta joustavasti.

Mikäli sinulla heräsi mitään kysyttävää, ole rohkeasti yhteydessä tiimiesihenkilö Marko Parkkiseen (marko.parkkinen@onnion.fi).
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://rekry.onnion.fi/jobs/3505465-lahihoitaja-hengityshalvaustiimiin-keikkatyohon