Hoitaja, Mainiokoti Vanajaan, kesälomasijaisuus, Mehiläinen Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2024
  • Hae viimeistään 31.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Hoitaja, Mainiokoti Vanajaan, kesälomasijaisuus, Hämeenlinna

Tule mukaan rakentamaan kodin tuntua Mainiokoti Vanajaan Hämeenlinnaan!

Kesä on tulossa ja siksipä haemmekin reippaita ja iloisia kesälomasijaisia hoitokotiimme. Voit olla valmis lähihoitaja tai alan opiskelija. Aiempaa työkokemusta ei välttämättä tarvitse olla, pääasia on, että olet kiinnostunut ikäihmisten ja muistisairaiden hoivasta.

Mainiokoti Vanaja on kodikas hoitokoti rauhallisella pientaloalueella Kukoistensyrjässä. Alueelle kulkevat myös linja-autot kaupungin keskustasta. Tarjoamme yksilöllistä hyvää hoivaa ikääntyneille tehostetun palveluasumisen asiakkaille. Mainiokoti Vanajassa sinua odottaa nuorekas ja mukava työyhteisö, jolta saat apua ja tukea työssäsi.

Haethan tehtävää mahdollisimman pian, sillä kesätyöpaikat täytetään heti sopivien henkilöiden löytyessä.

Laki sosiaali- ja terveydenhuollon valvonnasta astuu voimaan 1.1.2024. Tehtävään valittavien ikääntyvien kanssa työskentelevien on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.

Kerron mielelläni lisää!
Yksikönjohtaja Paula Kemppinen
P. 044 465 0588
E. paula.kemppinen@mainiokodit.fi

https://mainiokodit.fi/kesarekry

https://mainiokodit.fi/rekrytointi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://mehilainen.wd103.myworkdayjobs.com/mainiokodit_careers/job/Hmeenlinna-Kikaristonkatu/Hoitaja--Mainiokoti-Vanajaan--keslomasijaisuus--Hmeenlinna_R0028029