Varhaiskasvatuksenopettaja, Osuuskunta Harjun LähiVoima
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 9.1.2024
  • Ilmoitus on toistaiseksi voimassa
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Osuuskunta Harjun LähiVoima etsii varhaiskasvatuksenopettajaa.

Päiväkoti Heikkari on 21-paikkainen yksityinen päiväkoti, jossa työskentelee neljä varhaiskasvatuksenhoitajaa sekä toiminnasta vastaavaa varhaiskasvatuksenopettaja. Päiväkotimme sijaitsee Alpuan kylällä, Raahessa. Toiminnassamme hyödynnämme luonnon läheisyyttä ja retkeilemme lähimetsissä. Pyrimme kiireettömään arkeen rauhoittavassa maalaismaisemassa.

Päiväkotimme arvot ovat:

Halia ja hellyyttä
Elämää
Iloa
Kasvua
Kodinomaisuutta
Aitoutta ja avoimuutta
Rakkautta ja riemua
Innostusta

Haemme toiminnasta vastaavaa varhaiskasvatuksenopettajaa, joka vastaa johtamansa yksikön laadusta ja tuloksellisuudesta. Tehtävänä päiväkodin varhaiskasvatukseen kuuluvan pedagogiikan ja työntekijöiden pedagogisen osaamisen johtaminen ja suunnittelu.

Työ vaatii itsenäistä työotetta sekä hyviä sosiaalisia taitoja. Työ on monipuolista ja vaihtelevaa, johon kuuluu lapsiryhmässä työskentelyä sekä hallinnollisia tehtäviä. Toivomme sinulta aitoa läsnäolevaa kohtaamista lasten ja huoltajien kanssa. Tukena työssäsi on osuuskunnan hallitus ja Raahen kaupungin varhaiskasvatuspalvelut, mm. koulutusyhteistyö kaupungin kanssa.

Meillä saat maksuttoman paikan päällä valmistetun ruuan. Työajat ovat joustavat, työilmapiiri on hyvä ja avoin. Meillä on mukavat lapset ja huoltajat, joiden kanssa yhteistyö sujuu jouhevasti.

Työ alkaa mahdollisimman pian sopivan työntekijän löydyttyä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:heikkari@harjunlahivoima.fi