Lähihoitaja, Varsinais-Suomen hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 9.1.2024
  • Ilmoitus on toistaiseksi voimassa
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haluatko sinä kuulua meidän sydämelliseen porukkaamme?

Hei sinä sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilainen tai sellaiseksi haluava! Varsinais-Suomen hyvinvointialue (Varha) koostuu 27 kunnan sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen palveluista. Meitä varhalaisia on jo 23 000. Meillä sinun onkin mahdollista työskennellä kiinnostuksesi mukaan jossakin meidän ikääntyneiden asumispalveluyksiköistä tai kotihoidon tiimeistä. Meillä hoitoalan tekijät työskentelevät suurella sydämellä. Haluatko sinä kuulua meidän sydämelliseen porukkaamme?

Meillä on Kustavissa sinulle tarjolla työpaikka ja jättämällä hakemuksesi olemme sinuun yhteydessä pikaisesti. Vain yhden hakemuksen täyttämällä tavoitat kaikki alueen lähihoitajien vakituiset toimet sekä yli 21 päivää kestävät sijaisuudet ikääntyneiden palveluissa.

Lähihoitajan työ kotihoidossa/asumispalveluissa on asiakkaan/asukkaan voimavarat huomioivaa kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista huolehtimista ja hoivaa, jota toteutetaan moniammatillisesti hänen omassa kodissaan tai asumispalveluyksikössä. Lähihoitaja havainnoi työssään asiakkaan/asukkaan toimintakykyä, sosiaalista kanssakäymistä, terveyttä, lääkehoidon toteutumista sekä muita hoidon jatkuvuuden kannalta olennaisia asioita sekä dokumentoi havainnoimansa asiat potilastietojärjestelmään. Yhteydenpito läheisiin ja muihin asiakkaan/asukkaan ympärillä toimiviin yhteistyötahoihin kuuluu myös lähihoitajan tehtäviin.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/ikaantyneiden-palveluiden-jatkuva-haku-varha-05-883-23/