Kokki, Onnitalo Hoiva Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 8.1.2024
  • Ilmoitus on toistaiseksi voimassa
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme reipasta keikkakokkia ja kesäkokkia täyttämään lomien sijaisuuksia Onnitalon palvelutalon keittiötiimissä.

Tietoa yrityksestä:
Onnitalo on kodinomainen ja viihtyisä palvelutalo Helsingin Tammisalossa, jonka omistaa Vanhusten Turva -säätiö. Tarjoamme yhteisöllistä asumista noin 45-50 ikäihmiselle. Palveluihimme kuuluvat ateriapalvelut, hoivapalvelut, virkistystoimintaa, asiointiapua ja tukipalveluita. Meillä työskentelee yhteensä 20 työhönsä sitoutunutta ammattilaista.

Tehtävänkuvaus:
Pääasiallisena tehtävänäsi on ruuan valmistus palvelutalon asukkaille. Asukkaiden päivittäiset ateriapalvelut koostuvat aamiaisesta, lounaasta, päiväkahveista, päivällisestä ja iltapalasta. Työtehtäviisi kuuluvat myös ruuan tarjoilu, tukkukuormien purku, keittiön siisteydestä huolehtiminen sekä omavalvonnan toteuttaminen.

Työaika ja -järjestely:
Työ on 2-vuorotyötä, jossa aamuvuoro on pääsääntöisesti klo 7-14.30 ja iltavuoro klo 10-17.30. Lyhyemmät vuorot ovat mahdollisia tilanteen mukaan. Keittiömme palvelee maanantaista sunnuntaihin ja vakituisessa työsuhteessa meillä työskentelee kolme kokkia, jotka tukevat uutta tiimin jäsentä.

Odotukset työnhakijalle: Arvostamme työntekijän mielenkiintoa työskennellä ikäihmisten parissa sekä hyviä asiakaspalvelu- ja tiimityötaitoja. Pohjakoulutukseltasi olet ravintola- tai suurtalouskokki. Voit olla vasta urasi alkuvaiheessa tai voit myös vasta opiskella alaa, perehdytämme sinut työtehtäviisi. Edellytämme hygieniapassia, lakisääteisiä rokotuksia sekä sujuvaa suomen kielen taitoa.

Työsuhteen alkamisajankohta: Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Tutustu tarkemmin yritykseemme osoitteessa www.onnitalo.fi ja liity ammattitaitoiseen ja ystävälliseen tiimiimme!

Odotamme innolla, että saamme sinut osaksi tiimiämme!

Hakemukset ja tiedustelut:

Minna Melkko
p.044-5307036
minna.melkko@onnitalo.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:minna.melkko@onnitalo.fi